Aluekoordinaattori / yhteyspäällikkö lääkäripalveluiden tiimiin eri aluetoimistoille
Terveystalo

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.2.2019

Haemme Terveystalon konsernin julkisten palvelujen toimintoon

Aluekoordinaattori/yhteyspäällikkö

Kiinnostaisiko sinua työskennellä alati muuttuvalla alalla, jossa omalla tekemiselläsi voit muokata työsi juuri sinun näköiseksesi?

Haemme vahvistusta kasvullemme eri aluetoimistoille Helsinkiin, Ouluun, Kuopioon ja Tampereelle.

Olemme yhtiönä suuri, mutta lääkäripalveluiden joukkomme on silti erinomaisen kaukana perinteisestä byrokraattisesta ja tunkkaisesta mielikuvasta. Yhdessä kollegoidesi kanssa pääset rakentamaan Suomen terveyspalveluiden tulevaisuutta, jossa haluamme palvella niin asiakkaitamme kuin työntekijöitämme laadullisesti korkealla tasolla, jokapäiväisen työmme kautta.

Tarkemmin työstä:

Työviikko pitää sisällään suurilta osin lääkäreiden rekrytointia, mikä tarkoittaa paljon puhelintyöskentelyä, tapaamisia ja tarjousten tekemistä. Vastaat koko rekrytointiprosessin läpiviennistä aina ensikontaktista työsopimukseen saakka. Monesti lääkäri myös työllistyy vastuullasi olevaan yksikköön ja olet hänen yhteyshenkilönään edelleen työsuhteen alettua.

Omien yksiköidesi (nykyiset ja tulevat) lääkäriresurssin varmistaminen ja lisääminen ovat rekrytoinnin ensisijaiset tavoitteesi. Näin vastuullasi olevat yksiköt, niin Terveystalon omat kuin julkisen sektorin, saavat arkensa sujumaan joustavasti. Tässä sinulla on kussakin toimipaikassa apunasi yksiköstä vastaava henkilö, jonka kanssa tiiviissä yhteistyössä rakennatte toimivan kokonaisuuden.

Toiseksi tuotat liidejä kollegoillesi niin omassa tiimissäsi kuin muille maantieteellisille ja liiketoiminnallisille alueille, tämä koskee sekä rekrytointia että myyntiä. Maantieteellisesti olemme jakautuneet neljään osaan: etelä, länsi, itä ja pohjoinen. Yhteistyö on tiivistä myös esimerkiksi päivystyksen ja erikoissairaanhoidon kanssa. Olet siis avainasemassa niin lääkäreiden, yhteistyökumppaneidemme kuin sisäisten toimintojen suuntaan.

Kolmantena pidät huolta nykyisistä sisäisistä ja ulkoisista asiakkaista sekä aktiivisella myyntityöllä etsit uusia toimintamahdollisuuksia kokonaan uusien asiakkuuksien parissa.

Työ on itsenäistä, kunhan perehdytyksen kautta pääset kiinni alan kiemuroihin. Tukenasi sinulla ovat kokeneet kollegat sekä esimiehesi, joiden kanssa yhteistyössä rakennat kokonaisuutta, kukin oman vastuualueensa kautta. Työporukassa on hyvä ja rento henki ja pidämmekin tärkeänä, että voit esiintyä omana itsenäsi turhia jäykistelemättä.

Tehtävä on kokoaikainen ja voimassa toistaiseksi. Sinä päätät kuitenkin hyvin itsenäisesti mihin kellonaikaan työsi hoidat.

Arvostamme seuraavia seikkoja:

Sinulla on soveltuva koulutus ja ainakin jonkin verran työkokemusta soveltuvista tehtävistä

Myynnin erikoiskoulutus tai myyntisuuntautuminen koulutuksessa luetaan eduksi

Olet tehokas ja organisointikykyinen työntekijä

Olet työotteeltasi itseohjautuva ja saavutat asetetut tavoitteet

Olet myyntihenkinen ja periksiantamaton luonne

Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä. Työ on toistaiseksi voimassa oleva.

Lähetä hakemuksesi cv:n ja palkkatoiveen kera mahdollisimman pian aluejohtaja Jaana Laineelle, jaana.laine@attendo.fi. Täytämme paikan sopivan henkilön löydyttyä, joten toimithan nopeasti.

Helsinki: Soittoaika lisätietoja varten to 21.2. klo 10–11, p. 043 8264 066, Jaana Laine, jaana.laine@attendo.fi
Tampere: Heikki Hartikainen, heikki.hartikainen@attendo.fi
Kuopio: Anni Huotari, anni.huotari@terveystalo.com
Oulu: Soittoajat lisätietoja varten: ti 26.2 klo 12-14 ja to 28.2. klo 9.00-10.30, P. 043 8264307, Satu Virtanen, satu.virtanen@attendo.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1234510
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Sähköposti: Lähetä sähköpostia
  • Sijainti: Helsinki, Kuopio, Oulu, Tampere