(Poistunut julkaisusta)

Aluekoordinaattori, Turku TAI Tampere
Terveystalo Julkiset palvelut Oy, Henkilöstöpalvelut

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.8.2019

Tiimimme kaipaa joukkoonsa aluekoordinaattoria Terveystalon julkisten palveluiden Länsi-Suomen yksikköön Tampereelle tai Turkuun.

Olemme yhtiönä suuri, mutta henkilöstöpalveluiden hallinnon joukkomme on kaukana perinteisestä byrokratiasta. Yhdessä kollegoidesi kanssa pääset rakentamaan Suomen terveyspalveluiden tulevaisuutta. Haluamme jokapäiväisen työmme kautta palvella niin asiakkaitamme kuin työntekijöitämme korkeilla laatukriteereillä.

Olet ihmisten kanssa viihtyvä joukkuepelaaja. Haluat tehdä työtä tiimissä yhteisten tavoitteiden eteen ja samalla työotteesi on toimeen tarttuva ja itseohjautuva. Sinulla on hyvä paineensietokyky. Pidät katseen horisontissa, mutta et kuitenkaan hätkähdä nopeasti muuttuviakaan tilanteita.

Työviikkosi koostuu pääasiassa lääkäreiden rekrytoinnista mikä tarkoittaa paljon puhelintyöskentelyä sekä lääkäreiden ja asiakkaiden tapaamisia, ajoittain myös muilla paikkakunnilla. Vastaat koko rekrytointiprosessin läpiviennistä aina ensikontaktista työsopimukseen saakka. Tyypillisesti lääkäri myös työllistyy vastuullasi olevaan yksikköön ja olet hänen yhteyshenkilönään edelleen työsuhteen alettua. Lääkäreiden työasioiden kokonaisvaltainen hoitaminen on meille sydämen asia, joten osaat kuunnella ja olet myös innokas hoitamaan erinäisiä lääkärin työskentelyyn liittyviä asioita hyvällä palveluasenteella, toisinaan järjestämme myös erilaisia lääkäreille ja lääketieteen opiskelijoille suunnattuja tapahtumia.

Työssäsi pidät huolta myös nykyisistä sisäisistä ja ulkoisista asiakkaista ja hoidat näiden asiakassuhteiden käytännön asioita ja selvittelyjä. Omien asiakkuuksiesi lääkäriresurssin varmistaminen ja lisääminen ovatkin rekrytoinnin ensisijaiset tavoitteesi.

Työ vaatii hyvää paineensietokykyä, itseohjautuvan asenteen ja hyviä tiimityötaitoja. Työporukassa on välitön ja rento henki ja pidämmekin tärkeänä, että voit olla oma itsesi turhia jäykistelemättä.

Toimistomme sijaitsevat Tampereen ja Turun keskustoissa. Kotitoimistosi voi sijaita kummassa tahansa kaupungissa, mutta työ vaatii matkustusvalmiutta lähes viikoittain. 

Edellytämme sinulta:

 • Soveltuvaa esimerkiksi kaupallista koulutusta
 • Ainakin jonkin verran työkokemusta rekrytoinnista, vaativasta asiakaspalvelusta tai asiantuntijamyynnistä
 • Kaupallista ymmärrystä, saatat olla myös kouluttautunut myynnin alalla
 • Tehokkuutta ja organisointikykyä
 • Suhtaudut asioihin positiivisesti ja nautit erilaisten ihmisten kohtaamisesta
 • Olet työotteeltasi itseohjautuva ja asetettujen tavoitteiden saavuttaminen on sinulle tuttua

Lisäksi arvostamme esimerkiksi seuraavaa:

 • Ymmärrät mitä head hunting tarkoittaa
 • Ymmärrät suomalaista terveydenhuoltojärjestelmää
 • Hyviä neuvottelutaitoja
 • Taitoa viestiä innostavasti kirjallisesti
 • Ymmärrystä julkisista hankinnoista ja kilpailutuksista

Tehtävä on kokoaikainen ja voimassa toistaiseksi.

Innostuitko? Ota meihin nopeasti yhteyttä, kysele ja kerro miksi sinusta pitäisi tulla joukkueemme puuttuva palanen? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Hakemukset & CV:t 28.8. mennessä janita.makela@terveystalo.com.

Soittoajat: yhteyspäällikkö Janita Mäkelä puh. 044 494 2347:
9.8 ma klo 12-15
20.8 ti klo 8-10
21.8 ke klo 15-19