(Poistunut julkaisusta)

Aluekoordinaattori, tuntityöntekijä, GT Musiikkiluvat Oy, Helsinki
GT Musiikkiluvat Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.11.2019
Oletko reipas ja omaat hyvät vuorovaikutustaidot? Löytyykö sinulta intoa työhön jossa edistetään taustamusiikin käyttöä liiketiloissa asiakasviihtyvyyden kasvattamiseksi? Jos vastasit kyllä, saatat olla etsimämme Aluekoordinaattori!

Etsimme sinua

Me Studentworkilla etsimme asiakkaallemme, GT Musiikkiluvat Oy:lle, Aluekoordinaattoreita toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Tehtävä on osa-aikainen ja tulet työllistymään Studentworkin kautta asiakasyrityksellemme. Aloitus tehtävässä on mahdollisimman pian.

Tehtävässä tulet tekemään käyntejä ravintoloihin ja liiketiloihin neljän tunnin työvuoroissa joustavasti noin kolme kertaa viikossa, halutessasi enemmänkin. Lähtökohtaisesti työvuorot kestävät klo 13-17 ja töitä tehdään arkisin. Työpäivät voit hyvin joustavasti valita itse.

Aluekoordinaattorina tehtäviisi kuuluu kartoituskäyntien tekeminen systemaattisesti erilaisiin liikkeisiin ja ravintoloihin pääkaupunkiseudulla. Liikkuvassa työssä pääset avaamaan keskusteluita omistajien kanssa koskien liiketilassa käytettävää musiikkia ja kartoittamaan mahdollista musiikkiluvan tarvetta. GT Musiikkiluvat antaa työkalut tehtävän suorittamiseen ja tehtävä alkaa perehdytyksellä.

Pääasialliset tehtävät
  • Kartoitat myymälöiden ja ravintoloiden nykytilannetta taustamusiikkiin liittyen kiertäen liikkeitä pääkaupunkiseudun alueella. Keskimäärin käyntejä tehdään 5-6 kpl / tunti
  • Avaat lupiin liittyvät keskustelut omistajien kanssa ja ohjaat lupien ostamista varten tiedot aluevastaaville jotka hoitavat tarvittaessa liikkeille musiikkiluvat kuntoon
  • Pidät käynneistä CRM-järjestelmää ajan tasalla
Odotamme sinulta
  • Reipasta ja sosiaalista asennetta kohdata ihmisiä ja avata keskusteluita
  • Sujuvaa suullista ja kirjallista suomen ja englannin kielen taitoa
  • Jotakin relevanttia työkokemusta esimerkiksi asiakaspalvelun tai myynnin saralta
Tarjoamme sinulle mahdollisuuden
  • Kehittää taitojasi asiakkaan kohtaamisessa
  • Saada mukava ja joustava osa-aikainen työ esimerkiksi opintojen oheen
  • Päästä kiertämään mielenkiintoisia liikkeitä ja ravintoloita sekä kohtaamaan erilaisia ihmisiä
  • Auttaa yrityksiä hyödyntämään musiikkia ja lisäämään sitä kautta henkilöstönsä ja asiakkaidensa viihtyvyyttä

Hae tehtävään heti!
Mikäli tunnistit itsesi yllämainitusta, niin haethan tehtävään nopeasti, sillä etenemme heti potentiaalisten hakijoiden kanssa. Viimeinen hakupäivä on 22.12.19 mutta nopeus on valttia. Lisätietoja tehtävästä antaa Recruitment Manager Tiia Mäenpää tiia.maenpaa@studentwork.com / +358504637212. Tiian loman ajan (16.12.2019-1.1.2020) voit olla yhteydessä Christina Fagerströmiin (christina.fagerstrom@studentwork.com)
Lisätietoja Studentworkista
Studentwork on pohjoismainen rekrytointi- ja henkilöstövuokrausyritys, joka on erikoistunut opiskelijoihin, vastavalmistuneisiin ja noin viiden vuoden työkokemuksella varustettuihin nuoriin osaajiin. Tärkein tehtävämme on löytää oikeaa osaamista oikeille paikoille – oikeaan aikaan!
Toteutamme tehtäväämme auttamalla yrityksiä ja nuoria osaajia löytämään toisensa, ja uskomme siihen, että nuoret osaajat rakentavat parempaa työelämää. Tarjoamme runsaasti mielenkiintoisia uramahdollisuuksia ja vaihtelevia työympäristöjä tulevaisuuden asiantuntijoille useilta eri aloilta. Työllistämme vuosittain tuhansia nuoria osaajia, ja tarjoamistamme paikoista jopa 80% on kokoaikaisia työtehtäviä. Luomalla oman uratilisi kotisivuillamme liityt osaksi verkostoamme, josta löydämme sinut nopeasti soveltuvan uramahdollisuuden tullen.