(Poistunut julkaisusta)

Aluekoordinaattori lääkäripalveluiden tiimiin Etelä-Suomeen
Attendo

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.2.2019

Haemme Terveystalon konsernin julkisten palvelujen toimintoon

Aluekoordinaattoria

Kiinnostaisiko sinua työskennellä alati muuttuvalla alalla, jossa omalla tekemiselläsi voit muokata työsi juuri sinun näköiseksesi?

Me etsimme nyt Helsingin aluetoimistolle (Porkkalankatu 22) ALUEKOORDINAATTORIA Etelä-Suomen iloiseen lääkäripalveluiden tiimiin.

Olemme yhtiönä suuri, mutta lääkäripalveluiden joukkomme on silti erinomaisen kaukana perinteisestä byrokraattisesta ja tunkkaisesta mielikuvasta. Yhdessä kollegoidesi kanssa pääset rakentamaan Suomen terveyspalveluiden tulevaisuutta, jossa haluamme palvella niin asiakkaitamme kuin työntekijöitämme laadullisesti korkealla tasolla, jokapäiväisen työmme kautta.

Tarkemmin työstä:

Työviikko pitää sisällään suurilta osin lääkäreiden rekrytointia, mikä tarkoittaa paljon puhelintyöskentelyä, tapaamisia ja tarjousten tekemistä. Vastaat koko rekrytointiprosessin läpiviennistä aina ensikontaktista työsopimukseen saakka. Monesti lääkäri myös työllistyy vastuullasi olevaan yksikköön ja olet hänen yhteyshenkilönään edelleen työsuhteen alettua.

Omien yksiköidesi (nykyiset ja tulevat) lääkäriresurssin varmistaminen ja lisääminen ovat rekrytoinnin ensisijaiset tavoitteesi. Näin vastuullasi olevat yksiköt, niin Attendon omat kuin julkisen sektorin, saavat arkensa sujumaan joustavasti. Tässä sinulla on kussakin toimipaikassa apunasi yksiköstä vastaava henkilö, jonka kanssa tiiviissä yhteistyössä rakennatte toimivan kokonaisuuden.

Toiseksi tuotat liidejä kollegoillesi niin omassa tiimissäsi kuin muille maantieteellisille ja liiketoiminnallisille alueille, tämä koskee sekä rekrytointia että myyntiä. Maantieteellisesti olemme jakautuneet neljään osaan: etelä, länsi, itä ja pohjoinen. Yhteistyö on tiivistä myös esimerkiksi päivystyksen ja erikoissairaanhoidon kanssa. Olet siis avainasemassa niin lääkäreiden, yhteistyökumppaneidemme kuin sisäisten toimintojen suuntaan.

Kolmantena pidät huolta nykyisistä sisäisistä ja ulkoisista asiakkaista sekä aktiivisella myyntityöllä etsit uusia toimintamahdollisuuksia kokonaan uusien asiakkuuksien parissa.

Työ on itsenäistä, kunhan perehdytyksen kautta pääset kiinni alan kiemuroihin. Tukenasi sinulla ovat kokeneet kollegat sekä esimiehesi, joiden kanssa yhteistyössä rakennat kokonaisuutta, kukin oman vastuualueensa kautta. Työporukassa on hyvä ja rento henki ja pidämmekin tärkeänä, että voit esiintyä omana itsenäsi turhia jäykistelemättä.

Tehtävä on kokoaikainen ja voimassa toistaiseksi. Sinä päätät kuitenkin hyvin itsenäisesti mihin kellonaikaan työsi hoidat. Toimialueena on Etelä-Suomi ja työ edellyttää matkustusvalmiutta, osa työviikosta kuluu Helsingin aluetoimistolla (Porkkalankatu 22).

Arvostamme seuraavia seikkoja:

Sinulla on korkeakoulututkinto ja ainakin jonkin verran työkokemusta soveltuvista tehtävistä

Myynnin erikoiskoulutus tai myyntisuuntautuminen koulutuksessa luetaan eduksi

Olet tehokas ja organisointikykyinen työntekijä

Olet työotteeltasi itseohjautuva ja saavutat asetetut tavoitteet

Olet myyntihenkinen ja periksiantamaton luonne

Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä. Työ on toistaiseksi voimassa oleva.

Lähetä hakemuksesi cv:n ja palkkatoiveen kera mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 15.2. mennessä aluejohtaja Jaana Laineelle, jaana.laine@attendo.fi.

Puhelintiedustelut pe 8.2. klo 10–11 ja ma 11.2. klo 14–16.

Jaana Laine, 043 8264 066