(Poistunut julkaisusta)

Aluekoordinaattori, itäinen alue
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.1.2019

Vantaan kaupunki, sivistystoimen toimiala, perusopetus
Perusopetuksen itäinen alue

Viertolankuja 1, 01300 Vantaa

Työsuhteen kesto: Vakituinen 01.08.2019-


Aluekoordinaattorin tehtävänä on koulujen ohjaus, tuki ja neuvonta tehostettua ja erityistä tukea tarvitsevien oppilaiden koulunkäynnin tukemisessa, kieli- ja kulttuuriryhmien opetuksen järjestämisessä sekä päätösten valmistelu.

Aluekoordinaattori tekee moniammatillista ja hallintokuntien välistä yhteistyötä alueellisten ja kaupunkitasoisten palveluiden suunnittelussa ja kehittämisessä. Tehtävässä korostuvat vuorovaikutustaidot ja kyky nähdä kokonaisuuksia kaupunkitasoisen palvelutarpeen näkökulmasta.

Vantaa on maamme neljänneksi suurin kaupunki, jossa on rohkeutta tehdä asioita uudella tavalla ja taitoa toimia yhteistyössä erilaisissa verkostoissa. Kaupunki on turvallinen työnantaja, joka tarjoaa henkilöstölle laajat mahdollisuudet osaamisen kehittämiseen. Nykyaikaisissa oppilaitoksissamme arvostetaan laadukkaan kasvatuksen ja opetuksen lisäksi kansainvälisyyttä, monikulttuurisuutta ja yhteisöllisyyttä. Tutustu opettajan työhön Vantaalla tästä.

Työsuhteen tietoja:

Kelpoisuusvaatimus: Soveltuva ylempi korkeakoulututkinto, riittävä kokemus moniammatillisesta työstä perusopetuksessa sekä suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito ja ruotsin kielen tyydyttävä suullinen ja kirjallinen taito.


Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti

Palkkaus:
3569,59 euroa/kk, lisäksi mahdollinen aikaisempaan työkokemukseen perustuva lisä.


Edellytettävät luvat: valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikosrekisteriote, ennen valintaa on esitettävä hyväksyttävä työterveyshuollon todistus terveydentilasta

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa
Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen
Palvelusuhteen muoto: työsuhde

Työaika: 36 h 45 min/viikko

Yhteystiedot:
Aluepäällikkö Korko Niina
+358404806596

niina.korko@vantaa.fi

Tavoitettavissa arkisin klo 8-16


Vantaan kaupunki on savuton työpaikka.
Haethan paikkaa vain sähköisesti.