(Poistunut julkaisusta)

Aluejohtajaharjoittelija
Kotikatu Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.5.2019

Haemme kiinteistöhuollon liiketoimintayksikköömme

ALUEJOHTAJAHARJOITTELIJAA

Kiinteistöhuollon liiketoimintayksikkömme on jaettu maantieteellisiin alueisiin, joihin kuhunkin kuuluu 3-7 huollon paikallisyksikköä. Alueesta vastaa aluejohtaja, jonka alaisuudessa toimivat yksikönpäälliköt. Aluejohtajalla on vastuualueensa tuloksesta, asiakkuuksien hoidosta, henkilöstöstä ja operatiivisesta toiminnasta.

Aluejohtajan tehtäviin kuuluu mm:

  • toiminnan kausi- ja vuosisuunnittelu, päivittäisen toiminnan ohjaus, huoltosopimusten mukaisten tehtävien ja oheistöiden suunnittelu ja seuranta sekä laadunvalvonta
  • myynnin ohjaus ja seuranta, tuloksen analysointi sekä korjaavat - ja kehitystoimenpiteet
  • säännöllinen asiakasyhteydenpito ja -viestintä, uusasiakashankinta, tarjouslaskenta
  • yksikönpäälliköiden ja toimistosihteerien esimiehenä toimiminen

Konsernimme kasvaessa ja toiminta-alueemme laajentuessa haemme nyt joukkoomme kasvamaan uusia avainhenkilöitä vastaamaan tulevista alueorganisaatioista. Harjoittelujakso kestää 6 -12 kuukautta kokeneen aluejohtajan ohjauksessa ja vähitellen vastuualuetta laajentaen. Onnistuneen harjoittelujakson jälkeen siirryt aluejohtajaksi omalle alueelle.

Edellytämme kokemusta esimiestehtävistä, liiketoiminnan kokonaisuuden ymmärrystä, tuloshakuisuutta ja näyttöä monipuolisten tehtävien organisointikyvystä. Arvostamme kiinteistöhuoltoalan kokemusta, mutta se ei ole edellytys. Olet nopea omaksumaan uusia asioita, tartut tehtäviin ripeästi ja oma-aloitteisesti hoitaen ne kerralla kuntoon, olet innostunut asiakaskontakteista ja halukas kehittymään hyväksi esimieheksi.

Tarjoamme aikaansaavalle esimiestyypille monipuolisen toimenkuvan kasvavan konsernin avainhenkilönä kiinteistöhuollon toimintojen kehittämisessä ja uuden rakentamisessa sekä mahdollisuuden edetä uralla osaamisen karttuessa. Työtehtävä on vakituinen ja kokoaikainen.

Jos koet olevasi etsimämme henkilö, lähetä hakemuksesi pikaisesti, sillä käynnistämme haastattelut heti. Hakuaika päättyy 22.5.2019. Liitä hakemukseen mukaan ansioluettelosi ja palkkatoiveesi.

Lisätietoja tehtävästä antaa 13.5. lähtien huollon operatiivinen johtaja Vesa Koljonen, puh. 040 9618034.