(Poistunut julkaisusta)

Aluejohtajaharjoittelija
Kh-Kiinteistöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.11.2018

Haemme kiinteistöhuollon liiketoimintayksikköömme

ALUEJOHTAJAHARJOITTELIJAA

Kiinteistöhuollon liiketoimintayksikkömme on jaettu maantieteellisiin alueisiin, joihin kuhunkin kuuluu 3-7 huollon paikallisyksikköä. Alueesta vastaa aluejohtaja, jonka alaisuudessa toimivat yksikönpäälliköt. Aluejohtajalla on vastuu alueensa tuloksesta, asiakkuuksien hoidosta, henkilöstöstä ja operatiivisesta toiminnasta.

Aluejohtajan tehtäviin kuuluu mm:

  • Toiminnan kausi- ja vuosisuunnittelu, päivittäisen toiminnan ohjaus, huoltosopimusten mukaisten tehtävien ja oheistöiden suunnittelu ja seuranta sekä laadunvalvonta
  • Myynnin ohjaus ja seuranta, tuloksen analysointi sekä korjaavat - ja kehitystoimenpiteet
  • Säännöllinen asiakasyhteydenpito ja -viestintä, uusasiakashankinta, tarjouslaskenta
  • Yksikönpäälliköiden ja toimistosihteerien esimiehenä toimimine

Konsernimme kasvaessa ja toiminta-alueemme laajentuessa haemme nyt joukkoomme kasvamaan uusia avainhenkilöitä vastaamaan tulevista alueorganisaatioista. Harjoittelujakso kestää 6 -12 kuukautta kokeneen aluejohtajan ohjauksessa ja vähitellen vastuualuetta laajentaen. Onnistuneen harjoittelujakson jälkeen siirryt aluejohtajaksi omalle alueelle.

Edellytämme kokemusta esimiestehtävistä, liiketoiminnan kokonaisuuden ymmärrystä, tuloshakuisuutta ja näyttöä monipuolisten tehtävien organisointikyvystä. Arvostamme kiinteistöhuoltoalan kokemusta, mutta se ei ole edellytys. Olet nopea omaksumaan uusia asioita, tartut tehtäviin ripeästi ja oma-aloitteisesti hoitaen ne kerralla kuntoon, olet innostunut asiakaskontakteista ja halukas kehittymään hyväksi esimieheksi.

Tarjoamme aikaansaavalle esimiestyypille monipuolisen toimenkuvan kasvavan konsernin avainhenkilönä kiinteistöhuollon toimintojen kehittämisessä ja uuden rakentamisessa sekä mahdollisuuden edetä uralla osaamisen karttuessa. Työtehtävä on vakituinen ja kokoaikainen.

Jos koet olevasi etsimämme henkilö, toimita hakemus saman tien, sillä käynnistämme haastattelut heti. Hakuaika päättyy 16.11.2018. Liitä hakemukseen mukaan suomenkielinen ansioluettelosi ja palkkatoiveesi.

Lisätietoja tehtävästä antaa huollon operatiivinen johtaja Vesa Koljonen, puh. 040 9618034 ja integraatioista vastaava johtaja Janne Castrén, puh. 040 4501761.