(Poistunut julkaisusta)

Aluejohtaja
Click Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.7.2020

Sinä - kannuksesi myyntitehtävissä jo ansainnut tai ihmisten johtamisessa rutinoitunut, vakaisiin arvoihin uskova ja ahkerasti eteenpäin puskeva tulevaisuuden johtotähti! Olet löytänyt hakemasi. Sen yhteisön, joka tietää mitä on jo saavutettu ja sen tiimin, joka tahtoo saavuttaa vielä enemmän. Ydinjoukon, joka tahtoo tehdä joka päivä parhaansa. Huipputiimin, joka odottaa saavansa SINUT rakentamaan ja kasvattamaan toimintaa. Liity siis joukkoomme!

Nykyisen aluejohtajamme siirtyessä sivuun yli 10 vuoden palveluksen jälkeen, on aika katsoa kohti tulevaa ja sen mukanaan tuomia uusia mahdollisuuksia ja haasteita. Tässä on mahdollisuutesi liittyä mukaan tulevaisuuden työelämän rakentajiin. Kokemustaustastasi riippuen tehtävässä on mahdollista aloittaa joko suoraan tai perehdytysvaiheen jälkeen. Parhaat eväät tehtävässä menestymiseen antaa henkilöstöpalvelualalla hankittu kokemus tuloksellisesta myyntityöstä ja asiakaskannan rakentamisesta yhdistettynä jo koeteltuihin johtamisvalmiuksiin, jotka voivat olla hankittuja työn kautta tai muulla elämänalueella.

Aluejohtajana vastaat tiimisi tuloksista ja osallistut itsekin aktiivisesti asiakastyöhön. Seuraat systemaattisesti ja analyyttisesti myynnin lukuja ja reagoit niihin tilanteenmukaisesti. Kokemuksesi myötä tiedät, mistä osasista menestyminen rakentuu. Tehtävänäsi on rakentaa ympärillesi yhä suurempi ja voitokkaampi huipputiimi. Kykenet luotsaamaan tiimisi menestykseen ja tukemaan sitä karikoiden ylittämisessä, niin kokonaisuutena kuin yksilötasollakin. Tehtävässä tukenasi on yrityksen johdon ja muiden aluejohtajien muodostama hallinnon tiimi. Aluejohtajana olet myös yrityksen johtoryhmän jäsen. Omaa ja tiimisi menestystä tuetaan laadukkaiden valmennusten avulla.

Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä ja työt alkavat sopimuksen mukaan. Hae tehtävää 15.7.2020 mennessä lähettämällä vapaamuotoinen, palkkatoiveen sisältävä hakemuksesi sekä ansioluettelosi sähköpostitse Kirsti Tuiskulle muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi olevaan osoitteeseen. Hakemukset otsikolla "Aluejohtaja". Lisätietoa tehtävästä antaa toimitusjohtaja Kirsti Tuisku, puh. 050 411 2041.