(Poistunut julkaisusta)

Aluejohtaja
Isku Interior Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.10.2019

Haemme pääkaupunkiseudulle BtoB-myynnistä vastaavaa aluejohtajaa. Tehtävässä olet vastuussa pääkaupunkiseudun operatiivisesta toiminnasta, kannattavasta kasvusta ja kehittämisestä.

Tehtävään valittavalta henkilöltä odotamme vahvaa kokemusta ja näyttöjä BtoB-myynnin johtamisesta, ratkaisumyynnistä ja henkilöstöjohtamisesta. Hyvät verkostot ja kyky uusien luomiseen ovat tehtävässä avainasemassa. Tehtävänäsi on valmentaa voittavaa myyntiorganisaatiota ja saada se syttymään huipputuloksiin.  Tehtävään valittavalta henkilöltä toivomme näyttöjä proaktiivisen BtoB-myyntikulttuurin tuloksekkaasta johtamisesta.

Hakijalta toivomme lisäksi:

  • näkemystä ja osaamista proaktiivisen myynnin ja asiakkuuksien kehittämisestä
  • vahvaa kokemusta ja näyttöjä sidosryhmätyöskentelystä
  • kykyä toimia tavoitteellisesti myös paineen alla
  • kommunikointitaitoa englannin kielellä

Aluejohtaja raportoi operatiiviselle johtajalle ja kuuluu myynnin johtoryhmään ja toimii esimiehenä pääkaupunkiseudun aluemyyntipäällikölle. Pääkaupunkiseudun BtoB Showroomit sijaitsevat Helsingissä Kalevankadulla, Espoossa Kuitinmäentiellä ja Vantaalla Kauppakeskus Viisarissa.

Tarjoamme sinulle inspiroivan työympäristön, autoedun, vastuullisen ja mielenkiintoisen tehtävän kotimaisesta perheyhtiöstä, joka on valittu 2018 ja 2019 Suomen arvostetuimmaksi huonekalubrändiksi.  

Lue lisää Iskusta työnantajana ja toimijana verkkosivuiltamme isku.com ja isku.com/fi/rekrytointi. Iskun päätoimipiste, tukitoiminnot ja tehtaat sijaitsevat Lahdessa. 

Täytä hakemuslomake palkkatoiveineen, liitä mukaan hakemuksesi sekä CV:si viimeistään 31.10. mennessä. Täytäthän hakulomakkeen tiedot huolellisesti (erityisesti henkilötiedot ja työkokemus). Lisätietoja tehtävästä antaa Isku Interior Oy:n operatiivinen johtaja Jari-Pekka Jokio (p. 044 792 4919) ti 22.10. ja 24.10. klo 13-15 välillä.