(Poistunut julkaisusta)

Aluejohtaja
Med Group Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.9.2019

Haemme nyt toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Vantaalle

ALUEJOHTAJAA

vastaamaan ONNI hoivan Etelä-Suomen alueen asiakkuuksien, palvelutuotannon ja henkilöstön johtamisesta. Palvelut ovat kotiin annettavaa hoivapalvelua ja kotipalvelua, kuten henkilökohtaisen avun, kotihoidon ja kotisiivouksen palveluita. Tehtävänäsi on varmistaa palvelutuotannon sujuvuus ja erinomainen palvelun laatu asiakkaillemme sekä huolehtia vastuullisesta ja hyvinvointia edistävästä henkilöstöjohtamisesta alueella. Kasvamme voimakkaasti ja vastuullesi kuuluu myös asiakkuuksien kehittäminen ja myynti. Kuulut ONNI hoivan johtoryhmään ja raportoit liiketoimintayksikön johtajalle.

Edellytämme sinulta näyttöjä menestyksekkäästä tulosvastuullisesta liiketoiminnan rakentamisesta yhdessä henkilöstön kanssa. Odotamme palveluliiketoiminnan johtamisen kokemusta henkilöstövoimavaltaiselta alalta, jossa julkinen hankinta on ollut keskeisenä kumppanina. Työssä menestyminen edellyttää sosiaali- ja terveysalan tuntemusta ja ymmärrystä sekä vahvaa kyvykkyyttä johtaa alueellisesti hajautettua tiimiä systemaattisella ja vastuullisella otteella. Arvostamme rautaista asennetta asioihin tarttumisessa ja käytäntöön viemisessä.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän ja ammattitaitoisen työyhteisön dynaamisessa ja kehitysmyönteisessä yrityksessämme! Pääset mukaan luomaan tarinaamme vastuullisen ja kannattavan kasvun polulla yhtenä johtavista suomalaisista sosiaali- ja terveydenhuoltoalan suunnannäyttäjistä.

Lisätietoja tehtävästä antaa puhelimitse ONNI hoivan liiketoimintayksikön johtaja Minna Toiviainen, puh. 050 392 6319. Parhaiten tavoitat Minnan 6.9. klo 9-11 ja 10.9. klo 9-11.

Lähetä ansioluettelo ja vapaamuotoinen hakemus palkkatoiveineen 15.9. mennessä osoitteeseen rekrytointi@medgroup.fi otsikolla ”Hakemus Aluejohtaja”. Hakemuksia käsitellään jo hakuajan puitteissa.