Aluejohtaja
Instru optiikka

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.7.2019

Haemme pääkonttorillemme Espoon Sinimäkeen, Sinua

ALUEJOHTAJA

Tehtävänäsi on pääkaupunkiseudun myymälöiden myynnin, kannattavuuden ja markkinaosuuden kasvattaminen. Koutsaat alueen myymäläpäälliköitä parhaisiin tuloksiin, kehität toimintamalleja ja resursseja, budjetoit ja varmistat konseptien ja muutosten läpiviennin.

Odotamme sinulta vahvaa kokemusta myynnin ja ihmisten johtamisesta. Sinulla on liiketoiminnan strategista ja operatiivista kokemusta ja ymmärrät myymälätoiminnan tulokseen vaikuttavia tekijöitä. Vähittäiskauppa-ala on sinulle hyvin tuttua, mutta kokemusta optiselta alalta emme edellytä. 

Olet esimiehenä kokenut ja osaava ja sinulla on erinomaisia näyttöjä tuloksenteosta. Sinulla on sekä kykyä että halua haastaa ja ottaa vastuuta. Sinulla on korkeakoulututkinto, hyvät IT-taidot ja kommunikoit sujuvasti suomen kielen lisäksi englanniksi. Kokemus kansainvälisessä organisaatiossa työskentelystä on tehtävässä eduksi. 

Tarjoamme sinulle markkinajohtajan arvostetun ja monipuolisen tehtävän, mahdollisuuden kehittää ja kehittyä sekä edetä uralla eteenpäin joko Suomessa tai kansainvälisesti. Saat organisaation ammattilaisilta vahvaa tukea mm. henkilöstö- ja talousasioihin. 

Lisätietoja antaa yhteistyökumppanimme HRS Advisors Oy:n konsultti Seija Raesola p. 040 775 6150. Täytä hakulomake ja liitä mukaan hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen viimeistään 24.7.2019 mennessä.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1281589
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Espoo