ALUEJOHTAJA
Talonrakennusteollisuus ry

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.2.2019

Haemme nyt uutta aluejohtajaa vastaamaan Talonrakennusteollisuus ry:n Uudenmaan aluetoimiston strategisesta ja operatiivisesta johtamisesta nykyisen toimenhaltijan jäädessä eläkkeelle

Saat vastuullesi Talonrakennusteollisuus ry:n Helsingin Etelärannassa sijaitsevan Uudenmaan aluetoimiston operatiivisen ja strategisen johtamisen. Tehtävän painopistealueet ovat talonrakennusalan jäsenyritysten edunvalvonta, toiminnan näkemyksellinen kehittäminen ja alan ammattilaisten toimintaedellytysten varmistaminen. Johdat tiivistä asiantuntijaorganisaatiota ymmärtäen vahvuudet, kehittäen organisaation toimintaa ja jäsenpalveluita sekä varmistaen strategian jalkautumisen käytännön tasolle. Sidosryhmäyhteistyö on oleellinen osa tehtävääsi. Rakennat, ylläpidät ja kehität luottamussuhteita jäsenkuntaan, johon kuuluvat niin maamme suurimmat rakennusyhtiöt kuin pienet ja keskisuuret talonrakennusurakoitsijat Uudellamaalla. Teet tiivistä yhteistyötä myös Rakennusteollisuus RT:n eri  toimialojen avainhenkilöiden kanssa. Raportoit tehtävässäsi toimitusjohtajalle ja Uudenmaan piirin hallitukselle.

Odotamme sinulta alan soveltuvaa korkeakoulututkintoa (esim. RI tai DI) sekä näyttöjä liiketoiminnan tuloksekkaasta johtamisesta ja kehittämisestä esim. rakennusliikkeestä. Rakentamisen toimialan tuntemus, ydinliiketoiminnan ymmärrys ja etenkin kokemus tuotannonjohdon parista antavat hyvät lähtökohdat tehtävään, mutta sitäkin tärkeämpää on aito kiinnostus talonrakennusalan kokonaisvaltaiseen kehittämiseen. Järjestökentän tuntemus on tehtävässä etu, mutta ei välttämätöntä.

Toimintatyyliltäsi olet joustava, avoimeen vuorovaikutukseen uskova näkemyksellinen vaikuttaja, joka vie asioita eteenpäin pitkäjänteisesti ja varmalla otteella. Hallitset yhteistyöverkostojen rakentamisen ja viihdyt kentällä eri sidosryhmien, jäsenyritysten, asiantuntijoiden sekä vaikuttajien parissa. Osaat kuunnella eri sidosryhmien tarpeita herkällä korvalla ja toimit tasapuolisesti sekä oikeudenmukaisesti tiukoissakin neuvottelutilanteissa. Olet vakuuttava esiintyjä ja sinulla on erinomaiset vuorovaikutustaidot, joiden avulla luot verkostoja ja rakennat siltoja.

Talonrakennusteollisuus ry tarjoaa uudelle aluejohtajalle paikan toimialan keskiössä sekä todellisen mahdollisuuden vaikuttaa alan kehitykseen ja arvostukseen.

Kiinnostuitko tästä ainutlaatuisesta mahdollisuudesta? Jätä CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen 31.3.2019 mennessä osoitteessa www.mercuriurval.fi viitenumerolla FI-13751. Lisätietoja tehtävästä antaa Mercuri Urvalissa Partner Aki Hyryläinen puh. 0207 420 546 ja konsultti Santtu Rautiainen 0207 420 516. Voit jättää soittopyynnön myös sähköpostitse etunimi.sukunimi@mercuriurval.com. Käsittelemme kaikki hakemukset ja yhteydenotot luottamuksellisesti.


Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1238552
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 31.3.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Uusimaa, Itä-Uusimaa, Helsinki