(Poistunut julkaisusta)

Aluejohtaja
Finnvera

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.10.2018

Haluaisitko olla osa meidän asiantuntevaa ja omistautunutta joukkuettamme?

Finnvera on jo kaksi kertaa valittu yhdeksi Suomen innostavimmista työpaikoista (Corporate Spiritin henkilöstötutkimus 2016 ja 2017).

Haemme Pohjois-Suomen alueelle Ouluun

Aluejohtajaa

Finnveran asiakaspalveluverkosto jakautuu viiteen toimialueeseen. Aluejohtajana vastaat toimialueesi (Pohjois-Pohjanmaa, Keski-Pohjanmaa, Kainuu ja Lappi) sidosryhmäsuhteista ja henkilöstöjohtamisesta. Tehtäviisi kuuluu tärkeänä osana myös toiminnan kehittäminen valtakunnallisesti.

Odotamme sinulta:

  • vankkaa yritystoiminnan ja -rahoituksen kokemusta
  • näyttöä tuloksellisesta johtamisesta ja valmiutta johtaa hajasijoitettua tiimiä
  • laajaa strategisen tason näkemystä yritysten toimintaedellytysten ja kasvun edistämisestä
  • valmiutta toimia aktiivisesti sidosryhmätyössä sekä alueellisessa kehittämisessä.

Odotamme, että olet valmis työskentelemään ja liikkumaan koko toimialueellasi. Aluejohtajana laajennat määrätietoisesti Finnveran Pohjois-Suomen asiakaskuntaa ja sidosryhmiä. Kiinnität työssäsi huomiota rahoitettavien yritysten kautta syntyvään vaikuttavuuteen, myös valtakunnallisesti osana pk-liiketoiminnan johtoryhmää.

Henkilönä olet:

  • sosiaalinen ja vahvat vuorovaikutustaidot omaava verkostoituja
  • kannustava ja valmentava esimies
  • analyyttinen ja johdonmukainen
  • innovatiivisesti ajatteleva ja toimiva.

Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkastetaan luottotiedot ja yritysyhteydet. Lisäksi teetämme Suojelupoliisin perusmuotoisen turvallisuusselvityksen ja huumausainetestin.

Odotamme hakemustasi ja CV:täsi sekä palkkatoivettasi viimeistään 11.11.2018. Rekrytoinnissa meitä avustaa Personnel Group ja hakemuksen voit jättää heidän sivuillaan: https://www.personnel.fi/avoimet-tyopaikat/

Lisätietoja tehtävästä antaa ensisijaisesti Personnelin konsulttijohtaja Jouni Valtimo, p. 044 254 5929 ja lisäksi Finnveran liiketoimintajohtaja Juuso Heinilä, ke 31.10. klo 9.30-11.30, p. 040 539 6898.