(Poistunut julkaisusta)

Aluejohtaja Volvo Truck Center Lännen alueelle
Volvo Finland Ab

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.9.2018

Tehtävässä vastaat alueesi automyynnin ja korjaamojen toiminnasta ja tuloksesta. Tärkeimmät onnistumisen mittarisi ovat henkilöstön tyytyväisyys, asiakkaiden tyytyväisyys, alueen markkinaosuus ja liiketoiminnan tulos.

Esimiehesi on Volvo Finlandin Toimitusjohtaja Magnus Björklund ja sinä toimit esimiehenä Porin, Forssan ja Liedon Huoltopäälliköille sekä Lännen alueen kuorma-automyyjille.

Onnistuaksesi ja viihtyäksesi tehtävässä, sinulla pitää olla johtamistaitoa ja aitoa halua avoimeen keskusteluun ja yhteistyöhön asiakkaiden ja oman porukan kanssa. Olet kiinnostunut autokaupasta ja korjaamotoiminnan jatkuvasta kehittämisestä. Olet vahvasti yrittäjähenkinen ja kanssasi on helppo tehdä yhteistyötä. Et siis pidä turhasta byrokratiasta, vaan haluat tehdä työskentelystä Volvolla ja asioimisesta Volvon kanssa mahdollisimman helppoa ja mukavaa.

Tuntuuko omalta? Lisätietoa saat tarvittaessa tulevalta esimieheltäsi Magnukselta puh. +358 10 655 5850. Hae heti tai viimeistään 30.9. mennessä osoitteessa rekrytointi@volvo.com.