Aluejohtaja, voimansiirto
Eltel Networks

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.3.2020

Eltelin Suomen organisaatioon on nyt haussa kokenut ja tuloshakuinen

Aluejohtaja, voimansiirto

Aluejohtajana vastaat Eltelin Suomen voimansiirto-liiketoiminnasta tulosvastuullisessa roolissa. Johdat edestä noin 80 hengen organisaatiota ja sinulle raportoi suoraan 7 henkilöä. Sähkönsiirto- ja jakeluverkkoyhtiöille, tuulivoimaloille sekä teollisuusalan yrityksille tehtävät projektit sijaitsevat ympäri Suomea, joten myös tekijöiden työ on liikkuvaa etkä siis säikähdä etäjohtamistakaan vaikka suurin osa organisaatiostasi sijaitseekin Espoossa. Päivittäisen johtamisen lisäksi nautit liiketoiminnan strategisesta johtamisesta ja kehittämisestä. Palava halu kehittää ja parantaa liiketoimintaa ohjaa toimiasi, ja viet tarvittavat muutokset organisaatioosi jämäkäsi mutta lempeästi. Ymmärrät numerot sekä toiminnan niiden takana. Olet merkittävässä roolissa asiakassuhteiden avaamisen ja syventämisen parissa. Tehtävässä raportoit Build-liiketoimintayksikön johtajalle ja kuulut liiketoimintayksikön johtoryhmään. Toimipaikkanasi on Eltelin Espoon toimipiste.

Tehtävässä menestyäksesi sinulta löytyy tehtävään soveltuva tekninen tai kaupallinen tutkinto sekä kokemukseen perustuvia esimiesvalmiuksia. Sinulla on kokemusta projektiliiketoiminnasta sekä näyttöä tulosvastuullisessa tehtävässä toimimisesta. Omaat vankan kokemuksen teollisuusprojekteista. Aiempi kokemus voimansiirrosta tai infrarakentamisesta helpottaa tehtäväkentän sisäistämistä, mutta ei ole ehdoton edellytys työssä suoriutumiseen. Kommunikoit sujuvasti suomeksi ja englanniksi. 
 
Henkilönä olet aktiivinen ja positiivisesti jämäkkä liiketoiminnan vetäjä ja ihmisten johtaja, jolla on kyky luoda ja ylläpitää yksikössään vahva tuloksenteon tahtotila. Henkilöstöjohtamis-, vuorovaikutus- ja neuvottelutaidot, asioiden läpivientikyky sekä tulosvastuullinen ajattelu ovat tärkeitä tehtävässä onnistumiseksi. Viihdyt asiakkaiden parissa ja innostut asiakkaiden tarpeiden selvittämisestä sekä oman palvelutarjooman muokkaamisesta asiakkaiden tarpeita vastaavaksi. Mielenkiintosi on kokonaisuuksien hallinnassa ja johtamisessa, mutta et tarvittaessa pelkää kääriä hihojasi ja tarttua toimeen.

Tervetuloa Eltelin nopealiikkeiseen ja vahvasti tuloshakuiseen joukkoon! Eltel tarjoaa kilpailukykyisen palkkauksen lisäksi haastavan ja keskeisen roolin aikaansaavien työkavereiden parissa. 

Hakeaksesi tehtävää, lähetäthän hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen linkistä https://bit.ly/2IOHtU7


Lisätietoa tehtävästä antaa Compass HR Groupin konsultti Laura Suontaus +358 50 521 2086 tai laura.suontaus@compasshrg.fi
 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot