(Poistunut julkaisusta)

Aluejohtaja / Vertek Oy, Uusikaupunki
MPS

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.2.2019


Vertek Oy on Vakka-Suomen Voima Oy:n ja Rauman Energia Oy:n omistama yritys. Yrityksen liikevaihto oli vuonna 2018 noin 24 miljoonaa euroa ja henkilöstön määrä noin 150. Vertekin pääkonttori sijaitsee Uudessakaupungissa ja liiketoimintaa on Vakka-Suomen, Uudenmaan, Pirkanmaan, Satakunnan ja Turun talousalueilla. Vertek konserni koostuu kahdesta juridisesta yrityksestä, Vertek Oy:sta ja Vertek Sähköpalvelu Oy:sta. Operatiivisesti nämä ovat yksi Vertek.

Vertekin missiona on tuottaa sähköalan monipuolisia palveluja ja ratkaisuja asiakkaiden tarpeista lähtien ja olla valtakunnallisesti arvostettu, kokonaisvaltaisia sähköalan palveluja tuottava verkonrakennus- ja asennuspalveluyritys. Toiminta perustuu osaavaan henkilökuntaan, kokonaisvaltaisesta toiminnan laadusta lähtevään hintakilpailukykyyn, palveluiden ja tuotteiden hyvään laatuun sekä pitäviin toimitusaikoihin.

Vertek Oy etsii

Aluejohtajaa

Aluejohtaja vastaa sähkö- ja televerkkoihin liittyvästä urakointi- ja palveluliiketoiminnan johtamisesta Vakka-Suomen, Satakunnan ja Turun alueilla. Aluejohtajan tehtävään kuuluu johtaa henkilöstöä, asiakastoimenpiteitä sekä omistajayhtiöiden kanssa tehtävää yhteistyötä ja projektien tehokasta suunnittelua sekä läpivientiä.

Aluejohtajalta odotamme:

  • aiempaa kokemusta projektien ja urakoiden suunnittelusta sekä läpiviennistä
  • aiempaa kokemusta sähkö-, automaatio- tai tietoliikennealalta
  • aiempaa kokemusta tulosvastuullisesta asemasta
  • aiempaa kokemusta henkilöstön johtamisesta

Aluejohtajana työskentelet vastuullisessa roolissa kehittäen oman liiketoiminta-alueesi toimintoja entisestään. Asiakaslähtöisyys, luotettavuus ja laadukkuus ovat työsi kannalta keskeisiä arvoja. Tiivis ja luonteva yhteistyö asiakkaidemme ja koko konsernin henkilöstön kanssa on tärkeää. Sinulla tulee olla soveltuva korkeakoulututkinto (amk tai ylempi), viestit sujuvasti ja vakuuttavasti myös englanniksi ja työskentelet luontevasti kaikilla organisaation tasoilla.

Vertekin aluejohtajan tehtäväkenttä on monipuolinen: se tarjoaa vastuuta, mahdollisuuden nähdä työn tulokset ja osallistua koko toimialan kehittämiseen. Tehtävällä on myös yhteiskunnallinen merkitys; aluejohtaja pääsee vaikuttamaan alueen teollisuuden sekä kotitalouksien energian käytön muotoihin ja kehitykseen. 

Lisätietoja tehtävästä antaa MPS-konsultti Henri Huopalahti henri.huopalahti(at)mps.fi tai puh. 050 406 5944. Täytä hakemuslomake palkkatoiveineen ja liitä mukaan hakemuksesi ja CV:si hakupainikkeen kautta 26.2.2019 mennessä.