ALUEJOHTAJA UUSIMAA
L&T Kiinteistöhuolto Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 28.4.2021

Tämä on unelmapaikka muutosjohtajalle, joka haluaa olla toteuttamassa organisaation kanssa yhdessä rakennettua strategiaa kohti kiinteistöjen elämänkumppanuutta.

Tervetuloa mukaan matkallemme kohti kiertotalouden tulevaisuutta sekä kestävämpiä työskentely- ja asumisympäristöjä. Etsimme uutta

ALUEJOHTAJAA

vastaamaan Uudenmaan kiinteistöhuoltoliiketoiminnasta niin, että meistä tulee alamme paras toimija!

Mitä kaikkea on luvassa? Päävastuualueinasi on huolehtia tulosyksikkösi liiketoiminnasta ja toiminnan laadusta sekä henkilöstön ja asiakkaiden tyytyväisyydestä. Toimit kulttuurinmuutoksen ajurina ja muutosjohtajana edistäen tiimisi kanssa strategiaamme kohti kiinteistöjen elämänkumppanuutta. Ydintiimisi koostuu seitsemästä kokeneesta kiertotalouden ammattilaisesta ja organisaatiosi koko on noin 200.

Mitkä ovat menestyksen mittarit? Avainmittareina pidämme henkilöstö- ja asiakastyytyväisyyttä, työturvallisuutta, laatua sekä liiketoiminnan tunnuslukuja.

Miten onnistut tehtävässä? Sinulla on näyttöjä hyvästä henkilöjohtamisesta, tulosvastuusta ja useamman vuoden kokemus liiketoiminnan kannattavasta johtamisesta, mieluiten B2B – palvelubisneksessä. Olet vastannut onnistuneesta muutoksen läpiviennistä. Palvelutuotannon periaatteet ja ketterän kehittämisen menetelmät ovat sinulle tuttuja, ja koulunpenkkiä olet kuluttanut korkeakoulututkinnon verran esimerkiksi kaupallisella, teknisellä tai palveluliiketoiminnan johtamisen alalla.

Persoonaltasi olet keskusteleva ja coachaava tiiminvetäjä, laatu- ja tulosorientoitunut yrittäjätyyppi. Näet kokonaisuuden ja pystyt keskustelemaan myös yksityiskohdista, tulet hyvin toimeen eri henkilöstö- ja sidosryhmien kanssa. Osallistut aktiivisesti johtoryhmätyöhön, laitat itsesi likoon ja puhallat kanssamme yhteen hiileen.

Miksi sinun kannattaa liittyä porukkaamme? Tarjoamme sinulle merkittävän kokoisen liiketoimintakokonaisuuden, mielenkiintoisen ja kehitysorientoituneen vastuualueen ja tärkeän roolin, jossa uudistat toimintaamme strategiamme mukaisesti. Pääset myös omalta osaltasi vaikuttamaan kiertotalouden tulevaisuuteen ja ilmastonmuutoksen hillitsemiseen. Sokerina pohjalla tarjoamme myös hyvät henkilökuntaedut, kuten tavallista kattavamman työterveyshuollon sairauskassan kera, työntekijäklubien kulttuurietuisuuksia unohtamatta.

Kiinnostuitko? Naputtele omannäköinen hakemuksesi viimeistään 14.5. ja hae tehtävää www.mercuriurval.fi (viitenumero FI-16054). Mercuri Urvalin Sally Ahlblad (+358 50 555 3288) kertoo mielellään tehtävästä lisää 5.5. klo 12-13 ja 6.5. klo 14-15.

Entä rekrytoinnin aikataulu? Haastattelut järjestetään viikoilla 20 ja 21.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot