(Poistunut julkaisusta)

Aluejohtaja, Rannikon luontopalvelut
Metsähallitus

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.2.2021

Me Metsähallituksessa kasvatamme huomista. Hoidamme ja suojelemme luontoa, luomme mahdollisuuksia vastuulliselle liiketoiminnalle, tuotamme kestävästi hoidetuista metsistä uusiutuvaa raaka-ainetta sekä tarjoamme mahdollisuuksia nauttia luonnosta retkeillen ja eräillen. Miljoonat ihmiset saavat työstämme iloa, terveyttä ja hyvinvointia. Meitä on yli tuhat ympäri Suomen, liity osaksi monimuotoista joukkoamme.

Rannikon Luontopalvelualueen hoidossa ovat toimialueen 10 kansallispuistoa, Merenkurkun maailmanperintöalue, useita historiallisia arvokohteita sekä sadat muut valtion suojelualueet ja suojelutarkoituksiin varatut alueet. Lisäksi alueyksikön vastuulla on lajien, luontotyyppien ja yksityisten suojelualueiden suojeluun, alueiden hallintaan ja hoitoon sekä virkistyskäyttöön liittyviä tehtäviä. Toimintaa leimaa myös aktiivinen sidosryhmä- ja kumppaniyhteistyö sekä lähialueyhteistyö. Alueyksikön vuosibudjetti on noin 23 miljoonaa euroa, vakinaista henkilöstöä on noin 90 henkilöä.  

Haemme joukkoomme aluejohtajaa määräaikaiseen virkasuhteeseen Rannikon luontopalvelut -yksikköön ajalle 1.5.2021-31.1.2026.

Aluejohtajana vastaat yksikkösi johtamisesta, henkilöstöstä, budjetista, toiminnasta ja tuloksista. Vastaat sisäisistä ja ulkoisista sidosryhmäsuhteista alueellasi ja osallistut kansainväliseen yhteistyöhön mm. lähialueilla. Johdat Rannikon aluejohtoryhmää ja olet Luontopalvelujen johtoryhmän sekä Metsähallituksen alueellisen johtoryhmän jäsen. Tehtävän toimipaikka voi olla jokin Metsähallituksen päätoimipaikoista Rannikon luontopalvelualueen toimialueella.

Tehtävässä edellytetään ylempää korkeakoulututkintoa soveltuvalta alalta, johtamiskokemusta, näyttöjä johtamistaidoista käytännössä sekä hyviä yhteistyötaitoja. Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen erinomainen sekä ruotsin kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito. Tehtävä edellyttää kokemusta luonnonsuojelusta ja luonnon virkistyskäytöstä. Eduksi katsotaan hyvä englanninkielen taito ja kokemus kansainvälisistä tehtävistä.

Tarjoamme sinulle vastuullisen ja monipuolisen tehtäväkuvan yhteiskunnallisesti merkityksellisessä organisaatiossa. Palkkaus määräytyy Metsähallituksessa noudatettavan palkkausjärjestelmän mukaan työn vaativuuden ja henkilökohtaisen työsuorituksen perusteella.

Täytäthän sähköisen hakemuksen mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 1.3.2021 osoitteessa www.metsa.fi/avoimet-tyopaikat

Pyydämme liittämään mukaan myös CV:si. Metsähallitus noudattaa rekrytoinnissa julkisuuslakia.

Annamme mielellämme lisätietoja tehtävästä. Kysymyksiisi vastaa luontopalvelujohtaja Henrik Jansson, puh. 0400 328 759 tai henrik.jansson@metsa.fi