(Poistunut julkaisusta)

Aluejohtaja / Med Group, Oulu
MPS

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.9.2019


Meillä Med Groupissa sinulla on ONNI tehdä merkityksellistä työtä ja kasvaa sen mukana. Med Group on kotimainen, nopeasti kasvava sosiaali- ja terveydenhuoltoalan palveluyritys, joka tunnetaan nimellä ONNI. Yrityksemme omistaa suomalainen Tradeka-Yhtiöt Oy. Päätoimialamme ovat hoivapalvelut, ensihoito sekä hammaslääkäri- ja lääkäripalvelut julkiselle terveydenhuollolle. Työllistämme 3400 sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaista liikevaihtomme ollessa yli 70 miljoonaa euroa. Palvelemme asiakkaitamme, niin kuluttaja- kuin kunta-asiakkaitamme, suurella sydämellä. Missiomme on auttaa ihmisiä elämään omannäköistä, täyttä elämää. Lue lisää: www.onnihoiva.fi

Haemme nyt toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Ouluun

Aluejohtajaa

vastaamaan ONNI hoivan Pohjois- ja Itä-Suomen alueen asiakkuuksien, palvelutuotannon ja henkilöstön johtamisesta. Palvelut ovat pääosin kotiin annettavaa hoivapalvelua ja kotipalvelua, kuten henkilökohtaisen avun, kotihoidon ja kotisiivouksen palveluita. Tehtävänäsi on varmistaa palvelutuotannon sujuvuus ja erinomainen palvelun laatu asiakkaillemme sekä huolehtia vastuullisesta ja hyvinvointia edistävästä henkilöstöjohtamisesta alueella. Kasvamme voimakkaasti ja vastuullesi kuuluu myös asiakkuuksien kehittäminen ja myynti. Kuulut ONNI hoivan johtoryhmään ja raportoit liiketoimintayksikön johtajalle.

Edellytämme sinulta näyttöjä menestyksekkäästä tulosvastuullisesta liiketoiminnan rakentamisesta yhdessä henkilöstön kanssa. Odotamme palveluliiketoiminnan johtamisen kokemusta henkilöstövoimavaltaiselta alalta, jossa julkinen hankinta on ollut keskeisenä kumppanina. Työssä menestyminen edellyttää sosiaali- ja terveysalan tuntemusta ja ymmärrystä sekä vahvaa kyvykkyyttä johtaa alueellisesti hajautettua tiimiä systemaattisella ja vastuullisella otteella. Arvostamme rautaista asennetta asioihin tarttumisessa ja käytäntöön viemisessä.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän ja ammattitaitoisen työyhteisön dynaamisessa ja kehitysmyönteisessä yrityksessämme! Pääset mukaan luomaan tarinaamme vastuullisen ja kannattavan kasvun polulla yhtenä johtavista suomalaisista sosiaali- ja terveydenhuoltoalan suunnannäyttäjistä. 

Lisätietoja tehtävästä antaa ONNI hoivan liiketoimintayksikön johtaja Minna Toiviainen, puh. 050 392 6319, parhaiten tavoitat Minnan ti 1.10. klo 14–16 ja to 3.10. klo 9–11. Lisätietoja hakuprosessista antaa MPS-konsultti Seppo Kangas puh. 0400 206 587.

Täytä hakemuslomake palkkatoiveineen hakupainikkeen kautta sekä liitä mukaan hakemuksesi ja CV:si 13.10.2019 mennessä.