(Poistunut julkaisusta)

Aluejohtaja, kuntaverkot
Caruna

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.5.2020

Caruna huolehtii sähkönjakelusta sekä ylläpitää, kunnostaa ja rakentaa säävarmaa sähköverkkoa 690 000 asiakkaalleen Etelä-, Lounais- ja Länsi-Suomessa, Joensuussa, Koillismaalla sekä Satakunnassa. Verkon toimintaa valvotaan ympäri vuorokauden, jotta asiakkaille voidaan taata mahdollisimman häiriötön sähkönsaanti kaikissa olosuhteissa. Säävarma, älykäs sähköverkko luo myös pohjan tulevaisuuden energiajärjestelmälle, jossa digitaaliset palvelut kasvavat, liikenne sähköistyy ja kuluttajasta tulee energian tuottaja.

Carunassa työskentelee noin 300 henkilöä ja lisäksi yhtiö työllistää noin 1 000 henkilöä verkonparannusprojekteissa eri puolilla Suomea.

Lisätietoa Carunasta: www.caruna.fi, Twitter @CarunaSuomi

Carunan Sähköverkot-yksikköön on nyt haussa kokenut ja tavoitteellinen

Aluejohtaja, kuntaverkot

vastaamaan Lounais-Suomen, Satakunnan, Pohjanmaan sekä Koillismaan lähes 300 000 asiakkaan tyytyväisyydestä sekä tukemaan toimillaan ”miljoona tyytyväistä asiakasta”-vision saavuttamista.

Tehtävässä olet osa Sähköverkot-yksikön johtoryhmää ja johdat osaltasi matriisissa tätä noin 115 hengen yksikön toimintaa, joka keskittyy verkko-omaisuuden kehittämiseen, käyttöön sekä ylläpitoon. Suoraan sinulle raportoi kaksi aluepäällikköä. Tässä avainroolissa osallistut yhtiön strategiseen kehittämiseen ja vastaat strategian toimeenpanosta sekä KPI-tavoitteiden asetannasta ja saavuttamisesta omalla verkkoalueellasi. Vastaat omaisuuden hallinnasta sekä operatiivisesta toiminnasta alueellasi ja toimit vankassa yhteistyössä niin sisäisten kuin ulkoisten sidosryhmien ja asiakkuuksien kanssa. Johdat alueesi hankkeita ja varmistat yhteistyön sujuvuuden tehtävässä, jossa sinulla on näkyvyys koko arvoketjuun ja tekemiseen. Tehtävässä raportoit Sähköverkot-yksikön johtajalle. Työsi suorittamiseen liittyvistä käytännöistä sovitaan joustavasti, joten sijaintisi voi olla joustavasti kuntaverkkoalueellasi. Tehtävä edellyttää jonkin verran matkustamista Suomessa.

Tehtävässä menestyäksesi sinulta löytyy tehtävään soveltuva tekninen tai kaupallinen korkeakoulututkinto sekä usean vuoden kokemus sähköverkoista sekä ihmisten johtamisesta. Investointien ohjaaminen ja toteuttaminen on sinulle entuudestaan tuttua ja tunnet alan regulaation hyvin. Kommunikoit sujuvasti suomeksi ja englanniksi. 
 
Henkilönä olet aktiivinen ja positiivinen johtaja, joka nauttii yhdessä menestymisestä. Kehityt ja kehität mielelläsi toimintaa ja uusia konsepteja. Olet rauhallinen ja hyvä viestijä - kerrot kantasi vakuuttavasti niin sisäisissä kuin julkisissa keskusteluissa. Nautit tuloksekkaan ja tehokkaan tahtotilan luonnista ja ylläpidosta ja ymmärrät, että paras lopputulos syntyy yhdessä tekemisen kautta. Vankan substanssiosaamisesi lisäksi olet mukana sydämelläsi.

Tervetuloa Carunan energiseen ja ketterään joukkoon - Suomen johtavan sähkönjakeluyhtiön ja alansa ykkösen kulttuuriin, jossa toimitaan ihmislähtöisesti, innovatiivisesti ja yrittäjähenkisesti. Carunalla saat tilaa oppia, kehittyä ja ottaa vastuuta niin paljon kuin vain itse haluat.
Lisätietoa Carunasta löydät 2019 vuosiraportista: https://www.caruna.fi/caruna/vuosiraportti2019

Hakeaksesi tehtävää, lähetäthän hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen viimeistään 24.5. mennessä linkistä https://bit.ly/2xjqbMX


Lisätietoa tehtävästä antaa Compass HR Groupin konsultti Laura Suontaus +358 50 521 2086 tai laura.suontaus@compasshrg.fi