Aluejohtaja henkilöstöalalle
Amiko Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 27.4.2021

Haemme aluejohtajaa Oulun toimipisteeseemme.

Amiko-konsernin laajentuessa haemme aluejohtajaa Pohjois-Pohjanmaan alueelle. Aluejohtajan tehtävänä on olla kehittämässä Amikon henkilöstöpalveluita Pohjois-Pohjanmaan alueella ja luoda edellytykset sen vahvalle kasvulle.

Aluejohtaja vastaa tuloksesta ja sen kehittämisestä. Sinulla on näyttöä liiketoiminnan kehittämisestä, olet toiminut mahdollisesti jo aikaisemmin henkilöstöpalveluiden parissa. Lisäksi sinulla on valmiit alan asiakas- ja kumppanuusverkostot, joissa toimit aktiivisesti. Sinulla on tehtävään soveltuvaa koulutus/ työkokemus.

Haluat tehdä tulosta, osaat tehdä päätöksiä ja kannat vastuusi. Positiivisuus ja innovatiivisuus auttavat sinua eteenpäin, kun viet toimialaa kohti tavoitteitamme. Odotamme sinulta aktiivista ja itsenäistä työotetta, saatat aloittamasi tehtävät määrätietoisesti ja tarkasti loppuun saakka. Muuttuvissa tilanteissa nopea reagointi- ja priorisointikykysi, joustavuutesi ja paineensietokykysi ovat korvaamattomia. Yhteistyökykysi, hyvät neuvottelutaidot ja aktiivisuus kommunikoinnissa kaikille sidosryhmille ovat edellytys tehtävässä menestymiselle.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän nuorekkaassa ja kasvavassa yrityksessä, jossa sinulla on mahdollisuus kasvaa ja kehittyä kykyjesi mukaan. Sinulla on myös mahdollisuus päästä konsernin sitouttamisohjelman piiriin. Tehtävässä maksetaan kilpailukykyinen palkka ja sinulla on kykyjesi mukainen mahdollisuus kehittyä urallasi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1449573
  • Tehtäväalue: Toimistotyö
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 9.5.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Oulu