(Poistunut julkaisusta)

ALUEJOHTAJA, ETELÄ-SUOMI
Recover Nordic Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.1.2021

Vahinkosaneerauksen Pohjoismaiden markkinajohtaja hakee aluejohtajaa tulosvastuulliseen positioon ja osaksi Suomen johtoryhmää

Tehtävän tavoitteena on varmistaa Etelä-Suomen tuotannon laatu ja rakentaa perusta kasvavalle liiketoiminnalle. Toimit osana Suomen johtoryhmää ja vastaat Etelä-Suomen alueesta. Johdat itsenäisesti 60 hengen organisaatiota ja noin 15M€ liiketoimintakokonaisuutta. Ydintiimiisi kuuluvat tuotannosta vastaavat yksikönpäälliköt, kosteuskartoitustiimien vetäjät ja JVT projektipäällikkö. Toimit muutosjohtajana ja kehität organisaation rakenteita ja arjen prosesseja sekä varmistat toiminnan resurssit ja laadun. Osallistut aktiivisesti myynti- ja asiakastyöhän ja kehität asiakastyytyväisyyttä. Käyt strategiakeskustelua johtoryhmätasolla ja tuot alueen toimintaan ennustettavuutta. Raportoit suoraan Suomen toimitusjohtajalle.

Yritys toteuttaa yritysten ja kotitalouksien vahinkosaneeraushankkeita vakuutusyhtiöille. Tarkoitus on tulevaisuudessa lisätä vahinkoriippumattoman saneerauksen osuutta, jossa asiakkaina toimivat muun muassa yritykset, isännöitsijät ja kiinteistönomistajat. Yrityksellä on merkittävä kasvustrategia ja tulevina vuosina kasvua haetaan orgaanisesti ja yritysostoin. 
Odotamme sinulta näyttöjä organisaation ja ihmisten johtamisesta, sekä muutoksen läpiviennistä. Sinulla on aiempaa kokemusta rakennusalalta ja projektiliiketoiminnasta. Johtoryhmäkokemus ja rakennetekniikan tuntemus luetaan eduksesi. Suomen lisäksi sinulla on sujuva englannin kielen taito.

Tarjoamme paikan Pohjoismaiden markkinajohtajan Suomen toimintojen johtoryhmässä, jossa pääset osallistumaan strategiseen päätöksentekoon. Saat oman tulosyksikön ja vapauksia oman näköisen organisaation rakentamiseksi. Pääset näyttämään kyntesi ja osoittamaan kykysi liiketoiminnan johtamisessa. Pohjoismainen yhteistyö on lisääntymässä maaorganisaatioiden kesken ja halutessasi pääset osallistumaan myös siihen.

Jos kiinnostuit, lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteessa www.mercuriurval.fi tunnuksella FI-15575 mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 17.1.2021. Lisätietoja tehtävästä antaa Sally Ahlblad puh. 050 555 3288. Sally on parhaiten tavoitettavissa 7.1. klo 10:30-12:00 ja 12.1. klo 9:30-11:30 välillä.