(Poistunut julkaisusta)

ALUEINSINÖÖRI
Helsingin seudun ympäristöpalvelut -kuntayhtymä HSY

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.12.2019

Haemme Helsinkiin Ilmalaan vesihuollon investoinnit-osastolle
ALUEINSINÖÖRIÄ

Me vesihuollon investoinnit-osastolla huolehdimme noin 40 ammattilaisen voimin HSY:n vesihuolto-omaisuuden hallinnasta. Ohjelmoimme, suunnittelemme ja rakennutamme uutta verkostoa ja laitoksia sekä saneeraamme vanhaa. Käytämme vesihuolto-omaisuutemme rakentamiseen ja saneeraamiseen Helsingin, Espoon, Vantaan ja Kauniaisten alueella yli 100 miljoonaa euroa vuodessa.


Vastaat vesihuollon alueverkostohankkeiden tilaamisesta, suunnitteluttamisesta, suunnitelmien tarkastamisesta, hankkeiden ohjelmoinnista, toteutuksen ohjauksesta ja seurannasta. Lisäksi valmistelet mm. vastuualueesi kaavalausunnot.


Edellytämme sinulta soveltuvaa teknisen alan, esimerkiksi insinöörin tai diplomi-insinöörin tutkintoa. Arvostamme vesihuollon, maarakentamisen ja geotekniikan tuntemusta sekä alan työkokemusta. Lisäksi odotamme hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, hyvää suomen kielen hallintaa sekä projektityökokemusta ja ohjelmistoteknistä osaamista. 


Tarjoamme sinulle monipuolisia työtehtäviä, vakituisen työsuhteen, mahdollisuuden kehittyä ammatillisesti ja työskennellä merkittävässä ympäristöalan organisaatiossa yhteiskunnallisesti tärkeiden tehtävien parissa. Tukenasi ovat asiantuntevat kollegat ja monialaisen organisaatiomme osaaminen.

Lisäksi tarjoamme hyvät henkilöstöedut, kuten työsuhdematkalipun sekä lounas- ja virike-edun. Viihtyisät toimitilamme sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien varrella Helsingin Ilmalassa. Tehtävän palkkaus määräytyy käytössämme olevan palkkausjärjestelmän mukaisesti.


Lisätietoja tehtävästä antaa yksikön päällikkö Jukka Saarijärvi, puh. 050 593 1023
Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi HSY:n verkkosivujen kautta viimeistään 08.01.2019.