(Poistunut julkaisusta)

Alueinsinööri
Helsingin seudun ympäristöpalvelut -kuntayhtymä HSY

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.8.2019

Haemme vesihuollon investoinnit-osastolle Ilmalaan Helsinkiin

ALUEINSINÖÖRIÄ

Me vesihuollon investoinnit-osastolla huolehdimme noin 40 ammattilaisen voimin HSY:n vesihuolto-omaisuuden hallinnasta ohjelmoimalla, suunnittelemalla ja rakennuttamalla verkosto- ja laitoshankkeita. HSY rakentaa ja saneeraa vesihuolto-omaisuutta Espoon, Helsingin, Kauniaisten ja Vantaan alueella yli 100 miljoonan euron arvosta vuodessa.

Vastaat kaavoitusvaiheessa HSY:n vesihuollon kannanotoista ja lausunnoista sekä alueverkostohankkeiden suunnitteluttamisesta, suunnitelmien tarkastamisesta, hankkeiden ohjelmoinnista ja toteutuksen ohjauksesta.

Edellytämme sinulta soveltuvaa teknisen alan, esimerkiksi insinöörin tai diplomi-insinöörin, tutkintoa. Arvostamme vesihuollon, maarakentamisen ja geotekniikan tuntemusta sekä alan työkokemusta. Lisäksi odotamme hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, hyvää suomen kielen hallintaa sekä projektityökokemusta ja ohjelmistoteknistä osaamista.

Tarjoamme sinulle monipuolisia työtehtäviä, mahdollisuuden kehittyä ammatillisesti ja työskennellä merkittävässä ympäristöalan organisaatiossa yhteiskunnallisesti tärkeiden tehtävien parissa. Tukenasi ovat asiantuntevat kollegat ja monialaisen organisaatiomme osaaminen.

Lisäksi tarjoamme hyvät henkilöstöedut, kuten työsuhdematkalipun sekä lounas- ja virike-edun. Toimitilamme sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien varrella Ilmalassa. Tehtävän palkkaus määräytyy käytössämme olevan palkkausjärjestelmän mukaisesti. 

Työsuhde on määräaikainen 13.6.2021 saakka ja alkaa sopimuksen mukaan. Lisätietoja tehtävästä antaa yksikön päällikkö Jukka Saarijärvi (puh. 050 593 1023, jukka.saarijarvi@hsy.fi).

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi viimeistään 23.8.2019.