(Poistunut julkaisusta)

Aluehuoltopäällikkö
Algol Technics Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.8.2020

Haemme Pirkanmaan ja Keski-Suomen alueesta vastaavaa 

ALUEHUOLTOPÄÄLLIKKÖÄ

Toimit Tampereen toimipisteessamme tulosvastuullisena päällikkönä ja vastaat alueen liiketoiminnasta ja sen kasvusta ja kehittämisestä. Tehtäviisi kuuluu uusien mahdollisuuksien ja asiakashyötyjen löytäminen palveluliiketoimintamme kasvattamiseksi sekä uusien toimintamallien jalkauttaminen. Vastuullesi kuuluu asiakassuhteidemme ylläpito Pirkanmaan ja Keski-Suomen alueella.  

Tavoitteenasi on luoda edellytykset oman alueesi liiketoiminnan kannattavalle kasvulle ja varmistaa korkea asiakas- ja henkilöstötyytyväisyys. 

Tehtävä edellyttää soveltuvaa koulutusta, esim. insinööri/DI (koneenrakennus/ tuotantotalous) tai KTM sekä vahvaa näyttöä ratkaisujen kehittämisestä ja tuloksellisesta myynti- ja esimiestyöstä. Tehtävässä on eduksi aikaisempi kokemus koneenrakennuksesta ja ymmärrys huolto- ja/tai asennustoiminnasta.  

Sinulla on rohkeutta ottaa vastuu alueen liiketoiminnasta sekä laaja-alainen näkemys kehittää sitä strategiamme mukaisesti. Olet tavoitteellinen ja ratkaisuhakuinen ja ymmärrät kokonaisuuksia. Toimintaympäristömme edellyttää hyvää suomen ja englanninkielen taitoa.

Tarjoamme Sinulle monipuolisen tehtäväkokonaisuuden ja mahdollisuuden oppia uutta, osaavan ja työhönsä sitoutuneen työyhteisön sekä nykyaikaiset tietojärjestelmät ja työkalut. Työsuhde-etuina tarjoamme mm. kulttuuri- ja liikuntaedun sekä kattavan työterveyshuollon.

Pyrimme löytämään sopivan henkilön mahdollisimman nopeasti, joten haethan tehtävään pian, kuitenkin viimeistään 31.8.2020.

Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Sauli Mäntylä, p. 050 469 5145 tai sauli.mantyla@algol.fi