(Poistunut julkaisusta)

Aluehuoltomies Lahden alueelle
Palmia

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.3.2019
Palmia on nopeasti kasvava ja kehittyvä ruoka-, kiinteistö-, siivous- ja turvallisuuspalvelutoimintaa tarjoava palveluyritys. Tyytyväisiä asiakkaitamme ovat julkiset toimijat ja yhteisöt, yritykset sekä yksityishenkilöt. Valtakunnallisesti toimivassa yrityksessämme työskentelee noin 2200 työntekijää. Huolehdimme työntekijöidemme ammattitaidosta ja työn ilosta. Olemme monimuotoinen ja välittävä työyhteisö, tarjoamme monipuolisia töitä – hyviä kehitysmahdollisuuksia unohtamatta.

Palmian kiinteistöpalvelut hakee ammattitaitoista aluehuoltomiestä Lahden alueelle.

Aluehuoltomiehenä työskentelet asiakaskohteissamme itsenäisesti ja tehtäviisi kuuluu monipuolisia kiinteistöhuollon teknisiä tehtäviä, ulkoalueiden hoitoa sekä kuljetustehtäviä. Varsinainen työaika on klo 7-16 (sisältäen tunnin ruokatauon). Tehtävänkuvaan kuuluu myös vuoroviikoin tapahtuva päivystys.

Edellytämme sinulta
- kiinteistöhuollon ammattitutkintoa
- vähintään viiden vuoden työkokemusta vastaavista tehtävistä
- ajokorttia sekä työkoneen ajotaitoa
- tietoteknisiä perustaitoja
- hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista hallintaa.
Katsomme eduksesi kuorma-autokortin sekä asuinkiinteistöjen hoitokokemuksen.

Olet etsimämme henkilö, jos olet aikaansaava, luotettava ja asiakaspalvelutaitoinen kiinteistöpalvelun osaaja. Työskentelyotteesi on oma-aloitteinen ja osaat priorisoida sekä ratkaista arkipäiväisiä ongelmia.

Tarjoamme sinulle kiinnostavan työn kasvavassa organisaatiossamme, hyvät työsuhde-edut sekä osaavat ja mukavat työkaverit.

Työ alkaa mahdollisimman pian, ja aloitammekin hakemuksien käsittelyn jo hakuaikana

Noudatamme 6 kk:n koeaikaa, jonka aikana sinun tulee esittää hyväksytty työterveyshuollon antama työhöntulotarkastuslausunto. Valitun henkilön pyydetään lisäksi esittämään suppea turvallisuusselvitys ennen työsopimuksen allekirjoittamista.

Lisätietoja tehtävästä antaa palveluesimies Ari Sulander puh. 0400 858 046.