(Poistunut julkaisusta)

Aluehuoltomiehiä Lahteen
Palmia

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.4.2018
Palmia on nopeasti kasvava ja kehittyvä ravintola-, kiinteistö-, siivous- ja turvapalvelutoimintaa tarjoava palveluyritys. Tyytyväisiä asiakkaitamme ovat julkiset toimijat ja yhteisöt, yritykset sekä yksityishenkilöt. Valtakunnallisesti toimivassa yrityksessämme työskentelee noin 1 600 työntekijää. Huolehdimme työntekijöidemme ammattitaidosta ja työn ilosta. Olemme monimuotoinen ja välittävä työyhteisö ja tarjoamme monipuolisia töitä – hyviä kehitysmahdollisuuksia unohtamatta.

Haemme nyt energiseen joukkoomme neljää aluehuoltomiestä Lahteen.

Palmian kiinteistöpalvelut huolehtii kiinteistöistä käyttäjien viihtyvyyden turvaamiseksi. Asiakkaamme saavat kustannustehokkaita ja ekologisesti suunniteltuja kiinteistöpalveluja uusimman teknologian sekä osaavan ja sitoutuneen henkilöstön avulla.

Kiinteistönhoitajana työnkuvaasi sisältyy muun muassa ulkoalueiden hoitoa, kiinteistöjen pienkorjauksia sekä LVIS –laitteiden huoltoa. Työtehtäviin kuuluu myös valmius päivystää. Työ on kokoaikainen ja työvuorot pääsääntöisesti sijoittuvat klo 7-16 välille. Työvuoroja voi olla myös viikonloppuisin.

Edellytämme sinulta kiinteistönhoitajan ammattitutkintoa. Menestyäksesi työssä sinun tulee puhua sujuvasti suomea. Arvostamme, että olet luotettava, huolellinen, joustava sekä asiakaspalveluhenkinen. Työnteko sujuu sinulta sekä tiimissä että itsenäisesti. Koneenajotaito katsotaan eduksesi.

Tarjoamme sinulle vakituisen, kokoaikaisen työn suomalaisen palveluntuottajan palveluksessa. Palmia on voimakkaassa kasvussa ja kehityksessä oleva yritys. Sinua odottaa innostunut ja ammattitaitoinen kiinteistöhuollon tiimi. Työsuhde-etuina tarjoamme työmatka-, liikunta- ja kulttuurietuja. Lisäksi tarjoamme erilaisia kehittymis- ja kouluttautumismahdollisuuksia.

Lisätietoja antaa Janne Liespalo numerosta 040-334 5903 arkisin klo 12-13. Täytä hakemus osoitteessa https://www.palmia.fi/fi/tyopaikat/ mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 20.5 mennessä. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja täytämme paikan heti sopivien henkilöiden löydyttyä.