(Poistunut julkaisusta)

Aluehankintapäällikkö
Metsä Group

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.10.2020

Haemme Metsä Groupin Länsi-Suomessa sijaitseville tuotantolaitoksille aktiivista, kehittymishaluista

ALUEHANKINTAPÄÄLLIKKÖÄ

modernien tuotantolaitosten hankintatehtäviin.

Millainen työ sinua odottaa?

Ensisijaisena tehtävänäsi on palvella ja auttaa tuotantolaitosten organisaatioita hankintaan liittyvissä asioissa. Teet investointi-, kunnossapito- ja palveluhankintoja vastuualueen viidelle tuotantolaitokselle yhteistyössä tuotantolaitosten henkilöstön ja kollegasi kanssa. Vastaat hankintaprosessien toteutumisesta kaikilla alueen tuotantolaitoksilla päivittäisen työsi painottuessa länsirannikolla sijaitseville tuotantolaitoksille. Tehtäviisi kuuluvat mm. hankintojen suunnittelu, tarjouspyynnöt, sopimusneuvottelut, sopimusten teko sekä toimittajayhteistyö omalla vastuualueellasi. Synergioiden tunnistaminen ja hyödyntäminen tuotantolaitosten välillä ja koko konsernin sisällä on myös oleellinen osa työtäsi. Työtäsi ohjaavia tekijöitä ovat luotettavuus, yhteistyö, vastuullinen tuloksenteko ja uudistuminen.

Olet tuotantolaitosten ensisijainen kontakti hankinnan suuntaan. Hankintaorganisaation sisällä teet tiivistä yhteistyötä kollegoidesi sekä konsernin hankintakategorioiden kanssa prosessien ja toimintamallien kehittämiseksi kohti asetettuja tavoitteita. Käytössämme on modernit hankinnan työkalut data-analyysin ja päätöksenteon tueksi.

Alueen tuotantolaitokset ovat:

  • Metsä Fibre Rauma, sellutehdas
  • Metsä Fibre Merikarvia, saha
  • Metsä Board Kaskinen, kemihierretehdas
  • Metsä Board Kyro, kartonkitehdas
  • Metsä Board Tako, kartonkitehdas

Työn sijainti on Raumalla Metsä Fibren sellutehtaalla. Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää matkustamista tuotantolaitosten välillä säännöllisen läsnäolon ja tuloksellisen yhteistyön varmistamiseksi.

Millaista osaamista etsimme?

Sinulla on usean vuoden kokemus hankinta-, tuotanto-, kunnossapito- tai projektitehtävissä teollisuudessa tai vaihtoehtoisesti esim. konepajateollisuudessa tai kunnossapitopalvelussa. Sinulla on vahva osaaminen hankintaprosesseista ja toimittajayhteistyöstä, hallitset eri sopimustekniikat ja sinulla on näyttöjä tuloksellisista neuvottelutaidoista.

Arvostamme omatoimisuutta sekä systemaattista ja eteenpäin katsovaa toimintatapaa. Hallitset tilanteen myös silloin kun sinulla on työn alla samaan aikaan useita erilaisia tehtäviä. Sinulla on tehtävään soveltuva tekninen tai kaupallinen korkeakoulututkinto sekä hyvä englannin kielen taito.

Miksi Metsä?

Meitä ohjaa hyvä arvomaailma ja uusiutuva raaka-aine. Keskitymme kasvuun ja investoimme uusiin liiketoimintamahdollisuuksiin. Metsän menestyksen avain ovat osaavat ja innostuneet ammattilaiset, jotka haastavat itseään jatkuvasti parempiin tuloksiin.

Tarjoamme sinulle monipuolisia tehtäviä ja mielenkiintoisia haasteita, joissa saat erinomaisen tilaisuuden kehittyä tehokkaiden tuotantolaitosten hankintatehtävissä. Saat myös näköalapaikan koko konsernin hankinnan toimintaan.

Millaista on tehdä uraa uudistuvassa Metsässä? Soita ja kysy lisää.

Lisätietoja tehtävästä antaa VP, Investments and Area Sourcing Janne Huhtala p. 040 772 7214, parhaiten tavoitettavissa pe 9.10.2020 klo 09:30 – 11:00 ja ke 14.10.2020 klo 12:00 – 13:30.

Hae paikkaa!

Hae paikkaa oheisesta linkistä. Tee se mahdollisimman pian, sillä aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana. Liitä mukaan ansioluettelosi (ja kerro myös palkkatoiveesi). Haku on auki 25.10.2020 saakka. Menestystä hakuun!