(Poistunut julkaisusta)

Aluehankintapäällikkö
Metsä Group Others

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.8.2019

Haemme Metsä Groupin Keski-Suomessa sijaitseville tuotantolaitoksille aktiivista, kehittymishaluista

ALUEHANKINTAPÄÄLLIKKÖÄ

modernien tuotantolaitosten hankintatehtäviin.

Millainen työ sinua odottaa?

Teet investointi-, kunnossapito- ja palveluhankintoja alueen kuudelle tuotantolaitokselle yhteistyössä kollegasi kanssa. Tehtäviisi kuuluvat mm. hankintojen suunnittelu, tarjouspyynnöt, sopimusneuvottelut, sopimusten teko sekä toimittajayhteistyö omalla vastuualueellasi. Synergioiden tunnistaminen ja hyödyntäminen tuotantolaitosten välillä on myös oleellinen osa työtäsi. Työtäsi ohjaavia tekijöitä ovat luotettavuus, yhteistyö, vastuullinen tuloksenteko ja uudistuminen.

Olet tuotantolaitosten ensisijainen kontakti hankinnan suuntaan. Hankintaorganisaation sisällä teet tiivistä yhteistyötä kollegoidesi sekä konsernin hankintakategorioiden kanssa.

Alueen tuotantolaitokset ovat:

  • Metsä Board Äänekoski, kartonkitehdas
  • Metsä Fibre biotuotetehdas
  • Metsä Fibre Vilppula, saha
  • Metsä Tissue Mänttä, pehmopaperitehdas
  • Metsä Wood Suolahti, vaneritehdas
  • Metsä Wood Äänekoski, koivuviilutehdas

Työn sijainti on Äänekoskella. Tehtävä edellyttää matkustamista tuotantolaitosten välillä.

Millaista osaamista etsimme?

Sinulla on usean vuoden kokemus hankinta-, tuotanto-, kunnossapito- tai projektitehtävissä teollisuudessa tai vaihtoehtoisesti esim. konepajateollisuudessa tai kunnossapitopalvelussa. Sinulla on vahva osaaminen hankintaprosesseista ja toimittajayhteistyöstä, hallitset eri sopimustekniikat ja sinulla on näyttöjä tuloksellisista neuvottelutaidoista.

Arvostamme omatoimisuutta sekä systemaattista ja eteenpäin katsovaa toimintatapaa. Hallitset tilanteen myös silloin kun sinulla on työn alla samaan aikaan useita erilaisia tehtäviä. Sinulla on tehtävään soveltuva tekninen tai kaupallinen korkeakoulututkinto sekä hyvä englannin kielen taito.

Miksi Metsä?

Meitä ohjaa hyvä arvomaailma ja uusiutuva raaka-aine. Keskitymme kasvuun ja investoimme uusiin liiketoimintamahdollisuuksiin. Metsän menestyksen avain ovat osaavat ja innostuneet ammattilaiset, jotka haastavat itseään jatkuvasti parempiin tuloksiin.

Tarjoamme sinulle monipuolisia tehtäviä ja mielenkiintoisia haasteita, joissa saat erinomaisen tilaisuuden kehittyä tehokkaiden tuotantolaitosten hankintatehtävissä. Saat myös näköalapaikan koko konsernin hankinnan toimintaan.

Millaista on tehdä uraa uudistuvassa Metsässä? Soita ja kysy lisää.

Lisätietoja tehtävästä antaa tuleva esimiehesi Head of Investments and Area Sourcing Janne Huhtala p. 040 772 7214.

Hae paikkaa!

Hae paikkaa oheisesta linkistä. Tee se mahdollisimman pian, sillä aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana. Liitä mukaan ansioluettelosi ja kerro myös palkkatoiveesi. Haku on auki 15.9.2019 asti.

Onnea hakuun!