(Poistunut julkaisusta)

Alueellinen ylläpitopäälliikkö
Kela

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.10.2019

Kela vastaa Suomessa asuvien perusturvasta eri elämäntilanteissa. Kela on monien mahdollisuuksien työpaikka, jossa työskentelee noin 7 500 ammattilaista. Palvelemme ympäri maata palvelupisteissä, puhelimitse ja verkossa. Kela on savuton työpaikka.

 

Haemme kiinteistöpalveluihin alueellista ylläpitopäällikköä hoitamaan Kelan toimistojen toimitilojen hallintoon, ylläpitoon ja käyttöön liittyviä tehtäviä.

 

Ensisijainen toimipisteesi on Kelan Kuopion toimitalo tai Joensuun toimipiste. Työ edellyttää kuitenkin matkustamista Nurmeksen ja Jämsän välisellä alueella, joten oma auto on työssä välttämätön.

 

Tehtävänäsi on huolehtia, että tilojen käyttäjät voivat keskittyä mahdollisimman pitkälle oman työtehtävänsä hoitamiseen. Toimit kiinteistö- ja asuntoyhtiöiden hallituksissa ja edustat Kelaa yhtiökokouksissa, valvot toimistojen siivous- ym. käyttäjäpalveluiden toteutusta, teetät korjaus- ja ylläpitotöitä, koordinoit olosuhde- ja sisäilma-asioita, sekä olet käyttäjien tukena kaikissa tiloihin liittyvissä asioissa. Tehtävään kuuluu aktiivinen viestintä kaikista toimenkuvaan liittyvistä asioista.

 

Toimit tiiviissä yhteistyössä toimitilojen käyttäjien, kiinteistöpalveluryhmän muiden asiantuntijoiden, sekä isännöitsijöiden ja muiden paikallisten palveluntuottajien kanssa. Tehtävä on uusi, joten pääset kehittämään omaa tehtävänkuvaasi.

 

Sinulla on soveltuva tekninen korkeakoulututkinto, tunnet kiinteistö- ja asunto-osakeyhtiöiden hallinnon hyvin. Sinulla on rakennus- ja / tai taloteknistä sekä sisäilma- ja olosuhdehaasteiden osaamista useamman vuoden työkokemuksen kautta.

 

Tehtävässäsi tärkeässä osassa on kelalaisten tekemien, omia työskentelytiloja koskevien havaintojen ja tarpeiden kuuntelu ja huomioiminen omistajaorganisaation edustajana. Arvostamme siis erinomaisia sosiaalisia taitojasi ja yhteistyövalmiuksiasi sekä kokemustasi asiakkaiden tarpeiden toteuttamisesta. Työssäsi tarvitset myös järjestelmällistä, itsenäistä ja aktiivista työskentelytapaa sekä hyvää organisointikykyä, aktiivisuutta ja oma-aloitteisuutta.

 

Tarjoamme sinulle monipuolisen työn, jossa pääset hyödyntämään ammattitaitojasi itsenäisesti ja vaikuttamaan työhösi. Sinulla on kuitenkin tukenasi myös työyhteisö täynnä motivoituneita ammattilaisia. Meillä on käytössä esimerkiksi joustavat työajat, lounasetu, kulttuuri- ja liikuntasetelit sekä kattava työterveyshuolto. Laita hakemukseesi palkkatoiveesi.

 

Lisätietoja tehtävästä antaa tilapäällikkö Anne Rantamäki, puh. 0400 249 187 ja kiinteistöpäällikkö Mervi Roiha-Muilu, puh. 050 388 3094.

 

Hae tehtävää 24.10.2019 mennessä. Liitä mukaan ansioluettelo ja hakukirje. Onnistuneesta hakemuksesta saat vahvistuksen sähköpostiisi.