(Poistunut julkaisusta)

Aluecontroller
Poolia Suomi Oy / R-kioski

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.1.2019

R-kioski

R-kioski on osa Reitan Convenience -yhtiötä, johon kuuluvat Narvesen Norjassa ja Latviassa, Pressbyrån Ruotsissa, 7-Eleven ja Shell/7-Eleven Norjassa, Ruotsissa ja Tanskassa, R-kiosk Virossa sekä Lietuvos Spauda Liettuassa. Reitan Convenience on markkinajohtaja jokaisessa toimintamaassaan. Vuonna 2017 Reitan Conveniencen liikevaihto oli 1,63 miljardia euroa ja myymälöitä sillä oli 2 300 ja työntekijöitä 14600.

Esittely

Asiakkaamme etsii vakituiseen työsuhteeseen innostunutta ja ulospäin suuntautunutta

ALUECONTROLLERIA

R-kioski on valtakunnallinen kauppiasvetoinen ketju n. 560 kioskilla ja R-kioskin bränditunnettuus on 98 %. Uusien kioskien ja uudistetun ilmeen lisäksi panostamme myös mm. helposti mukaan otettaviin syötäviin ja juotaviin sekä valikoituihin peruselintarvikkeisiin. R-kioski tarjoaa myös laajan kirjon palveluita kaikille, jotka haluavat asioida nopeasti ja mukavasti.

Työtehtävät

Aluecontroller on yksi tärkeimmistä kioskiyrittäjän tukihenkilöistä. Päätehtäviisi kuuluu mm. kuukausittainen tulosseuranta ja analysointi sekä yhteydenpito aluepäälliköiden kanssa, budjetointi, osallistuminen aluepalavereihin sekä kioskiyrittäjien talouskonsultointi. Käytämme taloushallinnossa raportoinnin puolella Qlikview:ta ja kirjanpidon osalta Microsoft AX järjestelmää.

Olet taloushallinnon asiantuntija ja omaat hyvät taidot excelissä. Tuotat yhdessä muiden aluecontrollereiden ja kirjanpidon kanssa kauppiaille ja aluepäälliköille tehokasta, laadukasta sekä ajantasaista infoa, jolla liiketoimintaa ohjataan ja seurataan. Vastaat oman alueesi talouden seurannasta ja controllertoiminnan kehittämisestä. Toimit aktiivisena talouden asiantuntijana oman alueesi myyntitiimin tukena.

Kuulut taloushallinnon Aluecontroller-tiimiin ja raportoit työssäsi Chief Controllerille. Toimipaikkasi sijaitsee Vantaan Koivuvaarassa ja työ pitää sisällään myös jonkun verran matkustamista.

TOIVOMME SINULTA:

- Taloushallinnon tutkintoa (esim. tradenomi)
- Taloushallinnon hyvää ymmärrystä ja kokemusta taloushallinnon tehtävistä.
- Ymmärrystä vähittäiskaupan alan lainalaisuuksista, franchise-toiminnasta sekä yksittäisyrittäjyydestä.
- Halua kehittyä controllerin roolissa liiketoiminnan analysointiin ja aluejohdon tukemiseen.
- Sujuvat IT-taidot. Talousjärjestelmänä on Microsoft AX Dynamics ja raportoinnissa Qlikview, jota hyödynnetään laajasti ja monipuolisesti.
- Innostunutta ja oma-aloitteista työskentelyotetta, yhteistyökykyä sekä tarkkuutta ja ystävällistä palveluhenkisyyttä

Edut

Tarjoamme sinulle näköalapaikan vähittäiskaupan alalla, monipuolisen vastuualueen sekä haasteellisen tehtävän, innostuneen ja tuloksiin pyrkivän työilmapiirin sekä alan mukavimmat työtoverit!

Lisätiedot

Lisätietoa tehtävästä voi kysellä Sannalta ja Tarjalta. Jos kiinnostuit, niin laita hakemusta meille päin, vaikka jo tänään!

Aloitamme haastattelut sitä mukaan, kun sopivia hakijoita ilmaantuu, joten jätä hakemuksesi palkkatoiveineen pikaisesti!

Hakuohjeet

Haku tapahtuu rekisteröitymällä kotisivuillamme osoitteessa www.poolia.fi. Pääset täyttämään tietojasi napsauttamalla hae-painiketta. Suosittelemme, että täytät profiilisi mahdollisimman kattavasti ja liität myös valmiin CV:si mukaan sekä valitset tehtävänimikevalikosta sinua kiinnostavat tehtävänimikkeet. Näin olet mukana myös tekemissämme hiljaisissa hauissa. Luotuasi profiilin voit liittää mukaan useampia tiedostoja Omien Sivujesi kohdassa "Liitetiedostot".

Huom! Hakemalla tätä paikkaa annat luvan tietosuoja- ja rekisteriselosteemme mukaiseen tietojesi säilyttämiseen ja käyttöön. Poolian rekisteriseloste