Alueasiantuntija
Huoltovarmuuskeskus / co MPS

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 13.9.2021

Huoltovarmuuskeskus (HVK) on työ- ja elinkeinoministeriön hallinnonalan laitos, jonka tehtävänä on maan huoltovarmuuden ylläpitämiseen ja kehittämiseen liittyvä suunnittelu ja operatiivinen toiminta. Lisää tietoa: www.huoltovarmuus.fi

Haemme

Alueasiantuntijaa

Toimit Huoltovarmuuskeskuksessa aluetoiminnan työtehtävien parissa. Tehtäviisi kuuluu Alue 2030 -ohjelman toteutuksen sekä siinä toteutettavien projektien koordinoiminen. Toimit näissä projektiryhmissä Huoltovarmuuskeskuksen edustajana. Työparinasi toimii Alue 2030 -ohjelman ohjelmapäällikkö ja tarvittaessa sijaistatte toisianne. Toimit myös alueellisen huoltovarmuustoiminnan kehittämisen kokonaisuudesta vastaavan henkilön tukena, valmistelet lausuntoja ja vaikutat alueelliseen varautumispolitiikkaan huoltovarmuuden näkökulmasta. Työtä tehdään verkostomaisessa ja monialaisessa toimintaympäristössä. Lähimmät sidosryhmäsi ovat huoltovarmuusorganisaation ELVAR-toimikunnat, poolit ja muut toimijat, aluehallintovirastot ja ELY-keskukset. Hallinnollisesti raportoit työssäsi Huoltovarmuuskeskuksen Perustuotanto-osaston johtajalle.

Toivomme sinulta 

Sinulla on ymmärrystä ja kokemusta huoltovarmuuden sekä varautumisen teemoista ja vahva kokemus projektien läpiviennistä. Omaat hyvät esiintymis- ja kirjoitustaidot ja sinulla on kyky verkostoitua ja tehdä verkostomaista työtä. Olet työskentelytavoiltasi itseohjautuva, järjestelmällinen ja yhteistyökykyinen. Sinulla on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto. Erinomainen suomen kielen ja sujuva englannin kielen taito ovat tehtävässä välttämättömiä, ruotsin kielen taito on eduksi.

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme sinulle itsenäisen ja monipuolisen työn yhteiskunnallisesti merkittävien asioiden parissa. Pääset työskentelemään näköalapaikalta alueellisen varautumisen ja huoltovarmuustoiminnan parissa. Tehtävässä on mahdollisuus kehittyä ja laajentaa omaa osaamista huoltovarmuustoiminnan asiantuntijana. Tehtävä on vakituinen ja työpaikkasi sijaitsee keskeisellä sijainnilla Helsingin ydinkeskustassa.

Työ alkaa mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 10.1.2022.

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä antavat Huoltovarmuuskeskuksen Perustuotanto-osaston johtaja Jaakko Pekki puh. 029 505 1015 (puhelinaika: 24.9. klo 9.00-10.00), valmiusasiamies Ville Antila puh. 029 505 1009 (puhelinaika: 17.9. klo 10.00-11.00) sekä MPS:n konsultti Irene Turakainen puh. 020 746 9457 (puhelinaika: 20.9. klo 9.00-10.00).

Täytä hakulomake palkkatoiveineen ja liitä mukaan CV ja hakemuksesi 26.9.2021 mennessä.

Tehtävään valitusta henkilöstä tehdään perusmuotoinen turvallisuusselvitys.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot