(Poistunut julkaisusta)

Alueasentaja
UPM

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.2.2019

Haluatko työskennellä dynaamisessa, innovatiivisessa ja kansainvälisessä yrityksessä, joka tekee tulevaisuudesta parempaa meille kaikille? UPM on biometsäteollisuuden edelläkävijä ja rakennamme kestävää, innovaatiovetoista ja kiinnostavaa tulevaisuutta. ​Henkilöstömme osaaminen, terve arvopohja ja halu pyrkiä parempaan tekevät meistä ainutlaatuisia. Toimimme arvojemme mukaisesti: Luota ja ole luotettava, Tuloksia yhdessä ja Uudistu rohkeasti.

Haemme nyt alueasentajaa mekaaniseen kunnossapitoon vuorotteluvapaan sijaisuuteen Jämsänkosken tehtaallemme 15.4. – 30.8.2019.

UPM Communication Papers on maailman johtava graafisten papereiden valmistaja, jolla on laaja tuotevalikoima papereita mainontaan ja julkaisuun sekä koti- ja toimistokäyttöön. UPM:n laadukkaat paperit ja palvelukokonaisuudet tuottavat lisäarvoa asiakkaiden liiketoiminnalle täyttäen samalla vaativimmat sosiaalisen ja ympäristövastuun kriteerit. UPM Communication Papersin pääkonttori on Saksassa, ja se työllistää noin 8 000 henkilöä. Lue lisää UPM Communication Papersista ja sen tuotteista osoitteessa: www.upmpaper.com

Mitä teet

Työskentelet alueasentajana tehtaan mekaanisessa kunnossapidossa. Vastuualueellesi kuuluvat monipuoliset paperikone-, massanvalmistus-, paperivarasto- ja voimalaitosalueen kunnossapidon tehtävät. Työ on itsenäistä, mutta tarvittaessa toimit yhteistyössä vuoroautomaatioasentajan ja käyttökunnossapitohenkilöiden kanssa.

Kuka olet

  • Sinulla on tehtävään soveltuva peruskoulutus ja työkokemusta teollisuuden kunnossapidosta tai koneasennuksesta
  • Telahionta- ja sorvauskokemus katsotaan eduksesi
  • Sinulla on kykyä ja halua käyttää erilaisia tietojärjestelmiä sekä halu kehittää itseäsi ja työympäristöäsi
  • SAP-osaaminen katsotaan eduksesi
  • Sopeudut joustavasti muuttuviin tilanteisiin
  • Olet oma-aloitteinen, yhteistyökykyinen sekä valmis itsenäiseen työhön

Vuorotteluvapaalain mukaan vuorotteluvapaan sijaisuuteen valitun henkilön on oltava ollut työttömänä työnhakijana yhdenjaksoisesti tai osissa vähintään 90 kalenteripäivää vuorotteluvapaan alkamista edeltäneiden 14 kuukauden aikana. Poikkeuksena alle 25-vuotiaat ja yli 55-vuotiaat työttömät työnhakijat sekä enintään vuosi sitten valmistuneet alle 30-vuotiaat, joilla sijaisuutta on edeltävä vähintään yksi työttömyyspäivä.

Meille UPM:ssä turvallisuus on olennainen osa jokapäiväistä toimintaa. Tavoitteenamme on, ettei yhtäkään tapaturmaa tapahdu työpaikallamme. Turvallisuusajattelun omaksuminen ja sitoutuminen yhteisiin sääntöihin ja halu edistää näitä omalla toiminnalla ovat ominaisuuksia, joita odotamme jokaiselta UPM:läiseltä.

Mitä UPM tarjoaa sinulle

  • Mielekäs työ: Olemme ylpeitä siitä mitä teemme. Työssämme korostuu korkea osaaminen, laatu ja arvojemme mukainen toiminta.
  • Työstään innostuneet ja motivoituneet tiimit: Työntekijämme ovat alansa todellisia ammattilaisia. Olemme monimuotoinen ja kansainvälinen organisaatio, joka toimii yhdessä yhteisten tavoitteiden saavuttamiseksi.
  • Kehitysmahdollisuudet: Meillä voit vahvistaa osaamistasi jatkuvasti. Tuemme kehittymistäsi urasi jokaisessa vaiheessa.
  • Vastuu ihmisistä ja ympäristöstä: Yhteiset eettiset periaatteemme kattavat niin ihmisistä kuin ympäristöstäkin huolehtimisen. Jatkuvana tavoitteenamme on kestävämpi tulevaisuus.

Lisätiedot

Lisätietoja tehtävästä antaa rekrytoiva esimies Jussi Kortelainen, +358405284187, jussi.kortelainen@upm.com.

Haethan tehtävään oheisen linkin kautta viimeistään 17.03.2019.

Rekrytointijärjestelmään liittyvissä kysymyksissä ota yhteyttä contacthr@upm.com, puh. +358204146600.

UPM on tupakoimaton työpaikka.