(Poistunut julkaisusta)

Alue- tai paikallisvartija (kesätyö)
Securitas Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.2.2018

Joka päivä, kaikkialla maailmassa arjen sankarimme saavat ihmiset tuntemaan olonsa turvallisemmaksi. Nyt sinäkin voit liittyä joukkoomme. Tällä hetkellä etsimme kesätyöntekijöitä paikallisvartiointiin pääkaupunkiseudulle.

Paikallisvartijan työympäristö on erittäin monipuolinen. Vartiointikohteitasi voivat olla esimerkiksi virastot, pankit, satamat tai tuotanto- ja logistiikkakeskukset ja muut vartijan läsnäoloa vaativat kohteet. Työssäsi suoritat muun muassa turvatarkastuksia, kulunvalvontatehtäviä, vartiointikierroksia, kiinteistön rikos-, palo- ja kulunvalvontahälytysten käsittelyä tai toimit valvomotehtävissä.

Paikallisvartiointikohteemme sijaitsevat pääkaupunkiseudulla ja ympäryskunnissa (Kerava, Sipoo) ja todennäköisesti tulet työskentelemään muutamissa eri kohteissa vakituisten vartijoidemme kesälomasijaisena. Tulevat työkohteet tulevat tarkentumaan lähempänä työsuhteesi alkua ja siihen vaikuttaa muun muassa mahdollinen työsuhteesi ajankohta sekä oma osaamisesi. Monissa paikallisvartiointikohteessa työskennellään itsenäisesti, osassa puolestaan työparin tai tiimin kanssa. Työvuorot ajoittuvat kaikkiin vuorokaudenaikoihin arkisin ja viikonloppuisin.

Eripituiset kesätyösuhteet sijoittuvat pääsääntöisesti aikavälille 2.5.–30.9.2018. Securitaksen vartijat on koulutettu vartiointialan koulutusvaatimusten mukaisesti ja tarvittaessa tarjoamme kesätyöntekijöiksi valittaville koulutukset (väliaikaisen vartijan koulutus, kesto 40h tai vartijan koulutus, kesto 80h) ennen kesätyön alkua tammi-toukokuun aikana.

Mitä nopeammin haet, sitä nopeammin varmistat kesätyösi sekä sinulle parhaiten sopivan kurssiajan.

Odotamme

Meille on tärkeää, että olet reipas, rehti ja motivoitunut työskentelemään monipuolisissa vartiointitehtävissä tunnollisesti ja asiakaspalvelulähtöisesti. Toivomme sinulta oma-aloitteista ja itsenäistä otetta työhön sekä jämäkkyyttä erityistilanteidenkin hoitamiseen. Asiakaspalvelutyössäsi tarvitset sujuvan suomen kielen taidon lisäksi englannin kielen taitoa. Osassa tehtävistämme järjestyksenvalvojakortti tai ajokortti voi olla eduksesi.

Ennen kaikkea odotamme sinulta kuitenkin sitoutumista kesätyöhön sekä koulutusten suorittamiseen. Toivomme, että työskentelet kesän aikana yhtäjaksoisesti vähintään kahden kuukauden ajan, mieluusti pidempäänkin. Erityisesti arvostamme joustavuutta työpaikan sijainnin suhteen.

Vartijana työskentely edellyttää nuhteetonta taustaa sekä vähintään 18 vuoden ikää. Osa tehtävistä voi edellyttää (suppean) turvallisuusselvityksen läpäisemistä ja luottotietojen tarkastusta.

Tarjoamme

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisia ja monipuolisia asiakaspalvelutehtäviä sekä hyvät mahdollisuudet osaamisesi kehittämiseen ja työkokemuksen kartuttamiseen. Saat työhösi tarvittavat koulutukset sekä kattavan tehtäväkohtaisen perehdytyksen.

Osalla kesätyöntekijöistämme on mahdollisuus aloittaa jo aikaisemmin keväällä ja jatkaa työskentelyä kesätyön jälkeenkin.

Hakuohjeet

Täytä hakemuksesi tehtävään oheisen linkin kautta huolellisesti. Toimithan nopeasti, sillä avoimet kesätyötehtävät sekä kurssipaikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja kesätyöpaikoista voit kysyä sähköpostitse osoitteesta petra.aberg@securitas.fi. Huomioithan kuitenkin, että toivomme hakemukset sähköisen järjestelmämme kautta.

Olemme vastuullinen kesätyönantaja ja siksi tänäkin vuonna mukana Vastuullinen kesäduuni 2018 –kampanjassa!