(Poistunut julkaisusta)

Alue- ja kunnallistekniikan harjoittelija
Ramboll

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.1.2018

Hei sinä opintojen loppuvaiheessa oleva infra-alan opiskelija!

Haemme kesäksi harjoittelijoita määräaikaiseen työsuhteeseen alue- ja kunnallistekniikan yksikköömme Espooseen. Tärkeimmät tehtäväsi ovat katu- ja kunnallisteknisten suunnitelmien laatimiseen liittyvät avustavat tehtävät. Suunnittelun työryhmään yhdessä kokeneempien kollegoittesi kanssa osallistumalla pääset kokemaan projektisuunnittelun laidasta laitaan – pienistä paikallisista projekteista aina suurempiin projekteihin sekä saat perustaidot infran suunnittelutehtäviin. Yksikkömme hankkeet ovat pääasiassa katu- ja kunnallistekniikan ja aluesuunnittelun tehtäviä.

Odotamme

Olet opintojen loppuvaiheessa oleva teekkari tai insinööriopiskelija. Haluat kehittyä alallasi ja oppia uutta työskentelemällä asiantuntevien kollegoiden kanssa vaihtelevissa ja mielenkiintoisissa projekteissa. Suoritat sinulle annetut tehtävät luotettavasti ja vastuullisesti. Olet oma-aloitteinen, organisointikykyinen ja asenteesi on innostunut. Tiimihenkisyys ja yhdessä tekeminen ovat yksikkömme peruspilareita.

Ramboll työyhteisönä

Yrityskulttuurimme perustuu vahvasti ihmislähtöisyyteen. Olemme tutkitusti yksi Pohjoismaiden suosituimmista työnantajista alallamme. Monialaisena ja kansainvälisenä yrityksenä tarjoamme hyvät puitteet itsensä kehittämiseen sekä monenlaisia uramahdollisuuksia. Osaavassa työympäristössä saat tukea ja ohjausta infrasuunnittelun alalta.

Hakemukset

Lähetä hakemuksesi tehtävään täyttämällä hakulomake kohdasta "Hae työpaikkaa" viimeistään 28.2.2018. Huomioithan, että emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse.

Lisätietoja tehtävästä antaa ryhmäpäällikkö Jani Rantalainen, puh. 040 583 0211.