(Poistunut julkaisusta)

Alue- ja hyttisiivooja
Tallink Silja oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.11.2018

Etsitkö jotain uutta elämääsi uudenlaisen työn ja työpaikan muodossa? Onko sinulla kokemusta ja/tai koulutusta siivousalalta? Tykkäätkö ihmisistä ja asiakaspalvelusta? Oletko koskaan ajatellut mahdollisuutta työskennellä laivalla?

Etsimme tällä hetkellä uusia työkavereita Baltic Princessin ja Silja Serenaden hotelliosaston siivousalan tehtäviin; aluesiivoojiksi ja hyttisiivoojiksi. Keikkatöillä pystyt hyvinkin hankkimaan elantosi, kunhan olet joustava työaikojen suhteen. Keikkatyöt laivalla sopivat myös loistavasti esimerkiksi opiskelijoille, sillä työt on mahdollista yhdistää opintojen kanssa.

Tällä hetkellä etsimme kuitenkin ensisijaisesti ihmisiä, jotka olisivat käytettävissä myös arkisin.

Työkieli laivoillamme on suomi, joten sen hallitseminen on ehdoton vaatimus kaikissa työtehtävissämme. Lisäksi odotamme työntekijöiltämme sujuvaa englannin kielen taitoa. Ruotsin kielen hallitseminen katsotaan eduksi, kuten kaikki muukin kielitaito.

 

Hyttisiivoojat huolehtivat laivan siisteydestä hotelliosastolla yhteistyössä aluesiivoojien ja rantasiivoojien kanssa. Hyttisiivoojat työskentelevät Baltic Princessillä Turku – Tukholma – linjalla.

Työtehtäviin kuuluvat mm. asiakaspalvelu, matkustajahyttien petaus ja siivous, sekä henkilökunnan hyttien siivous. Huolehditaan myös siitä, että hyttikäytävät ja yleiset- sekä henkilökunnan tilat ovat siistit.

Päivittäisten siivousrutiinien ohella ylläpidämme laivan siisteyttä erityyppisillä projektitöillä. Huolehdimme yhdessä siitä, että laiva pidetään hyvässä kunnossa,  joten korjaus- ja kunnossapitoasiat raportoidaan välittömästi eteenpäin. Autamme siellä missä apua tarvitaan, myös yli osastorajojen.

 

Laivan aluesiivoojat huolehtivat laivan yleisten tilojen siisteydestä ja tarvittaessa auttavat myös hyttipuolen työtehtävissä. Työ on vastuullista ja omatoimista, joten aluesiivoojillamme on oltava priorisointi- ja järjestelykykyä. Yhteistyö yli osastorajojen on osa arkea. Aluesiivoojat työskentelevät Baltic Princessillä Turku Tukholma – linjalla ja Silja Serenadella Helsinki – Tukholma –linjalla.

 

Sopiva tausta hyttisiivoojan ja aluesiivoojan tehtäviin voi olla esimerkiksi laitoshuoltajan tutkinto, työkokemus hotellin kerrossiivoojana tai muunlainen alan kokemus.

 

Työssä laivan hotelliosastolla tarjoamme sinulle

-          kilpailukykyisen palkan

-          hyvät työsuhde-edut

-          kattavan työterveyshuollon

-          mahdollisuuden joustavasti vaikuttaa omiin työjaksoihisi-

-          vaihtelevat työpäivät

-          ammattitaitoisen ja mukavan tiimin sekä reilut ja kannustavat esimiehet                  

-          mielenkiintoisen, monipuolisen ja haastavan työn

-          rennon, kansainvälisen ja innostavan työilmapiirin

 

Täytä oheinen hakulomake viimeistään 30.11.2018 ja olemme mahdollisimman pian yhteydessä niihin hakijoihin, jotka kutsutaan keskustelemaan kanssamme lisää mahdollisista töistä meillä.