(Poistunut julkaisusta)

Alue-esimies
A-Test & Consulting Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.7.2019

Haemme nyt Uudenmaan tiimimme korjaamolaitepalveluihin

esimiestä.

Vastaat työssäsi esimiestehtävien ohella prosessien toimivuudesta, suorituskyvystä ja taloudellisuudesta vastuualueellasi. Lisäksi tehtävänäsi on tukea tiimiäsi arjen haasteissa ja hankinnoissa sekä kehittää aktiivisesti tiimin toimintaa. Olet myös jatkuvassa vuorovaikutuksessa asiakasrajapinnassa.

Toivomme Sinulta aiempaa kokemusta vastaavista esimiestehtävistä, hyviä vuorovaikutus- ja organisointitaitoja sekä rohkeaa päätöksentekokykyä muuttuvissa tilanteissa. Katsomme eduksesi aikaisemman työskentelyn korjaamolaitealalla, kokemuksen B-to-B-kaupasta sekä asiakaspalvelutehtävistä, ja koulutuksen tekniseltä alalta.

Tarjoamme monipuolisen tehtävän, jossa omalla osaamisellasi ja työpanoksellasi on aidosti merkitystä. Meillä pääset osaksi aktiivista ja kehittämishaluista työyhteisöä, jossa panostamme hyvään työilmapiiriin ja työssä viihtymiseen. Pääset kehittymään omassa työssäsi ja sinulla on myös mahdollisuus kasvaa vastuullisempiin tehtäviin. Tehtävä on toistaiseksi voimassa oleva ja toimipisteesi on Vantaalla.

Lisätietoja tehtävästä antaa huoltopäällikkö Marko Savela numerosta 045 632 2049 tai
marko.savela@a-test.fi

Lähetäthän hakemuksesi palkkatoivomuksineen viimeistään 15.8.2019 oheisen linkin kautta: https://www.sympahr.net/public/pq.aspx?07cd6f51