(Poistunut julkaisusta)

Alue-esimies
Valmet Automotive

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.7.2018

Valmet Automotiven kokoonpano-osasto vastaa autojen varustelusta ja viimeistelystä. Meiltä valmiit autot lähtevät asiakkaalle. Tekemisen kulttuuri on rakentunut tiimien ympärille, ja sinä toimit ihmisten ja huipputeknologian parissa. Työympäristö on aidosti kansainvälinen, sillä tuotanto-osastoillamme on useita kymmeniä eri kansalaisuuksia.

Alue-esimies vastaa ihmisten johtamisesta. Meille on tärkeätä laatuun ja työturvallisuuteen liittyvät asiat. Tämän vuoksi sinulle on kunnia-asia, että työt tehdään sovittujen ohjeiden, menetelmien ja toimintatapojen mukaisesti. Sinä mahdollistat tiimien itsenäisen toiminnan valmentamalla ja kehittämällä henkilöstöä. Olet parhaimmillasi nopeatempoisissa tilanteissa, ja pystyt ennakoivalla otteellasi ylläpitämään tuotannon toimintaa. Rakennat tulevaisuutta osallistumalla osaston menetelmä- ja tuottavuuskehitykseen asiantuntijana. Työ tehdään kolmessa vuorossa. 

 

Hakijalta odotamme

Sinulla on tehtävään soveltuva insinöörin ja/tai teknikon koulutus. Tehtävässä menestyy yhtälailla joko useamman vuoden ajalta kokemusta esimiestyöstä hankkinut tai vastavalmistunut oikealla asenteella varustettu henkilö. Teknologiateollisuuden TES:n tuntemus katsotaan eduksi, ja saat siihen tarvittaessa koulutusta. Viihdyt yhteistyössä ja vuorovaikutuksessa sekä haluat aidosti johtaa ihmisiä. Suomen kielen lisäksi pystyt kommunikoimaan englanniksi.

 

Täytä hakemuksesi 24.7.2018 mennessä.

 

Lisätietoja tehtävästä 

Antti Soinoja

Production Manager

+358 50 317 0636