(Poistunut julkaisusta)

Alue-esimies
Valmet Automotive

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.7.2018

Valmet Automotiven kokoonpano-osasto vastaa autojen varustelusta ja viimeistelystä. Meiltä valmiit autot lähtevät asiakkaalle. Tekemisen kulttuuri on rakentunut tiimien ympärille, ja sinä toimit ihmisten ja huipputeknologian parissa. Työympäristö on aidosti kansainvälinen, sillä tuotanto-osastoillamme on useita kymmeniä eri kansalaisuuden omaavia henkilöitä.

Alue-esimies vastaa ihmisten johtamisesta. Meille on tärkeätä laatuun ja työturvallisuuteen liittyvät asiat. Tämän vuoksi sinulle on kunnia-asia, että työt tehdään sovittujen ohjeiden, menetelmien ja toimintatapojen mukaisesti. Sinä mahdollistat tiimien itsenäisen toiminnan valmentamalla ja kehittämällä henkilöstöä. Olet parhaimmillasi nopeatempoisissa tilanteissa, ja pystyt ennakoivalla otteellasi ylläpitämään tuotannon toimintaa. Rakennat tulevaisuutta osallistumalla osaston menetelmä- ja tuottavuuskehitykseen asiantuntijana. Työ tehdään kolmessa vuorossa.  

 

Hakijalta odotamme

Sinulla on tehtävään soveltuva insinöörin ja/tai teknikon koulutus. Tehtävässä menestyy yhtälailla joko useamman vuoden ajalta kokemusta esimiestyöstä hankkinut tai vastavalmistunut oikealla asenteella varustettu henkilö. Teknologiateollisuuden TES:n tuntemus katsotaan eduksi, ja saat siihen tarvittaessa koulutusta. Viihdyt yhteistyössä ja vuorovaikutuksessa sekä haluat aidosti johtaa ihmisiä. Suomen kielen lisäksi pystyt kommunikoimaan englanniksi.

Tarjoamme sinulle kehittymisen mahdollisuuksia sisältävän tehtävän autoteollisuuden kärkipaikalta.

 

Täytä hakemuksesi 31.8.2018 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä   

Tero Rostedt

Production Manager

+358 40 5040800

 

Aleksi Honkanen

Production Manager

050 3173 401