(Poistunut julkaisusta)

Alue-esimies, kokoonpanon kunnossapito
Valmet Automotive

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.5.2018

 

Haemme kunnossapitoon ammattitaitoista ja paineensietokykyistä 

 

Alue-esimiestä

 

Tehtävässäsi vastaat kunnossapidon työnjohdosta kokoonpanossa. Suunnittelet ja priorisoit huolto- ja korjaustyöt yhteistyössä muun kunnossapito-organisaation kanssa. Varmistat, että työt tehdään sovittujen ohjeiden, menetelmien ja toimintatapojen mukaisesti työturvallisuusnäkökohdat ja toiminnan laatu huomioiden. Pystyt ennakoivalla otteellasi ylläpitämään tuotannon käyttövarmuutta. Tarvittaessa käynnistät ja organisoit korjaavat toimenpiteet mahdollisissa häiriötilanteissa. Osallistut kunnossapitoprojekteihin ja muutostöihin. Luot edellytykset tiimien itsenäiselle toiminnalle valmentamalla ja kehittämällä henkilöstöä.

 

Sinulla on tehtävään soveltuva insinöörin tai teknikon koulutus joko sähkö- ja automaatioalalta tai kone- ja metallialalta sekä laaja-alaista työkokemusta myös esimiestason tehtävistä kunnossapidossa. Automaatiojärjestelmien ja ohjelmoitavien logiikoiden osaaminen edesauttaa tehtävässä onnistumista. Olet positiiviseen johtamiseen ja yhteistyöhön kykenevä henkilö, joka tarvittaessa pystyy puuttumaan havaitsemiinsa epäkohtiin päättäväisesti. Sinulla on halu oppia ja kehittää toimintaa yhteistyössä muun organisaation kanssa. Suomen kielen lisäksi hallitset käytännön englannin kielen. Tunnet yleisimmät toimisto-ohjelmistot kuten MS Office.

 

Jos olet kiinnostunut monipuolisesta ja haastavasta työstä, jossa pääset yhdistämään henkilöstöjohtamisen ja teknisen ammattitaitosi, lähetä hakemuksesi viimeistään 31.5.2018. Liitä mukaan myös CV ja palkkatoiveesi.

 

Lisätietoa tehtävästä antaa

Jyri Vuorinen

Maintenance Manager, Assembly Shop

puh. +358 50 317 1288