(Poistunut julkaisusta)

Alue-edustajia
Pohjolan Energiaturva Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.2.2019

Haluaisitko olla mukana muuttamassa maailmaa?

Olemme omakotitalojen aurinkosähköjärjestelmiin erikoistunut yritys ja osa kansainvälistä LVIturva Group -konsernia. Tarjoamme Suomen omakotikansalle huippulaadukkaita aurinkopaneelikokonaisuuksia asennuksineen. Tavoitteenamme on tehdä aurinkopaneelien hankkimisesta mahdollisimman sujuvaa ja tehdä näin Suomesta edelläkävijä aurinkoenergian hyödyntämisessä.

Etsimme nyt ALUE-EDUSTAJIA tukemaan Jyväskylän tiimin voimakasta kasvua. Vaikka Suomessa moni on kiinnostunut aurinkopaneelien hankkimisesta, esteeksi nousee usein käytännön tiedon puute. Tässä kohtaa sinä astut kuvioon. Alue-edustajana kartoitat omakotitaloja ja autat asukkaita löytämään juuri heille sopivan aurinkosähköratkaisun. Tulet kohtaamaan työssäsi hyvin erilaisia ihmisiä ja taloja, minkä takia tylsää ei tule olemaan.

Voit olla kokenut konkari tai vain myynnistä kiinnostunut, sillä asenne ja halu kehittyä ratkaisee. Meillä on hiottu koulutusprosessi, jonka ansiosta pääset nopeasti hyvään vauhtiin. Esimiehesi, asiakashankintatiimi ja koko muu organisaatio antavat sinulle jatkuvaa tukea tehtävässä menestymiseen. Saat myös laadukkaat työvälineet ja ohjelmiston, joka tekee myynnistä sujuvaa. Meillä voit edetä urallasi niin pitkälle kuin kehtaat, sillä LVIturva Group -konsernissa alue-edustajat ovat nousseet myyntipäälliköiksi ja jopa toimitusjohtajaksi asti. Eli jälleen kerran: meillä asenne ja halu kehittyä ratkaisee.

Tarjoamme

  • Mielenkiintoisen ja tärkeän työn mahtavassa porukassa
  • Kannustavan palkkausmallin: alue-edustajat saavat tavallisesti 3500-7000 €/kk
  • Mahdollisuuden edustusluokan työautoon

Toivomme

  • Kiinnostusta myyntiin
  • Hyvää asennetta ja halua kehittyä
  • Ajokorttia

Hae mahdollisimman nopeasti, sillä palkkaamme sopivat henkilöt heti löydettäessä: https://rekry.energiaturva.fi​