(Poistunut julkaisusta)

Alue-edustajia
Pohjolan LVIturva Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.2.2019

Haluaisitko olla osa LVIturvan menestystarinaa?

Olemme omakotitalojen talotekniikkaremontteihin erikoistunut yritys ja osa kansainvälistä LVIturva Group -konsernia. Alamme edelläkävijänä teemme omakotiasumisesta helpompaa ja ennen kaikkea turvallisempaa Suomen laadukkaimmilla putkiremonttiratkaisuilla. Meidät tunnetaan myös vastuullisena työnantajana: olemme saaneet huippusijoitukset Great Place to Work® -tutkimuksissa kolme vuotta putkeen.

Etsimme nyt ALUE-EDUSTAJIA tukemaan Mikkelin tiimin voimakasta kasvua. Alue-edustajana kartoitat omakotitaloja ja autat asukkaita löytämään heille sopivan putkiremontin, joka suojaa kodin vesivahingolta. Pääset aidosti auttamaan asiakkaita, sillä Suomessa tapahtuu tutkitusti yli 100 vesivahinkoa päivässä. Tulet kohtaamaan työssäsi hyvin erilaisia ihmisiä ja taloja, minkä takia tylsää ei tule olemaan.

Alla olevasta videosta saat hyvän kuvan siitä, mitä alue-edustaja ihan käytännössä tekee:
https://www.youtube.com/watch?v=Rd9OGgkURlA

Voit olla kokenut konkari tai vain myynnistä kiinnostunut, sillä asenne ja halu kehittyä ratkaisee. Meillä on hiottu koulutusprosessi, jonka ansiosta pääset nopeasti hyvään vauhtiin. Esimiehesi, asiakashankintatiimi ja koko muu organisaatio antavat sinulle jatkuvaa tukea tehtävässä menestymiseen. Saat myös laadukkaat työvälineet ja ohjelmiston, joka tekee myynnistä sujuvaa. Meillä voit edetä urallasi niin pitkälle kuin kehtaat, sillä alue-edustajamme ovat nousseet myyntipäälliköiksi ja jopa toimitusjohtajaksi asti. Eli jälleen kerran: meillä asenne ja halu kehittyä ratkaisee.

Tarjoamme

  • Mielenkiintoisen ja tärkeän työn mahtavassa porukassa
  • Kannustavan palkkausmallin: alue-edustajat saavat tavallisesti 3500-7000 €/kk
  • Mahdollisuuden edustusluokan työautoon

Toivomme

  • Kiinnostusta myyntiin
  • Hyvää asennetta ja halua kehittyä
  • Ajokorttia

Hae tehtävää ja lähde lentoon myyntiuralla: https://rekry.lviturva.fi