(Poistunut julkaisusta)

Alue-edustaja
Citywork Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.10.2019

Kiinnostaako sinua myyntityö? Nautitko olla ihmisten kanssa tekemisissä? Haluatko samalla vaikuttaa omiin palkkatuloihisi? Tässä olisi sinulle työpaikka!

Etsin asiakasyrityksemme omille palkkalistoille alue-edustajia.

Alue-edustajana myyt mm. omakotitaloihin putkiremontteja omalla vastuu alueellasi. Asiakashankintatiimi on osittain valmiiksi sopinut sinulle käyntejä, osittain pääset itse niitä myös hankkimaan. Sinulla on tärkeä rooli tehdä asiakkaiden kotona tarvittava kartoitus putkiremontista, hinta-arviosta ja kauppojen maaliin viemisestä.

Aikaisempi työkokemus myyntityöstä katsotaan eduksi, mutta ei ole pakollinen. LVI-alan tuntemus katsotaan myös eduksi. Yritys haluaa panostaa sinun kouluttamiseen, jotta pystyt asiakasrajapinnassa olemaan itsevarmana.

Sinun tulee olla myyntihenkinen ja nauttia liikkuvasta työstä. Tehtävässä tarvitaan vähintään oma ajokortti.

Yritys tarjoaa kokoaikaisen päivätyön, vakituisen työsuhteen, työkavereiden tuen sekä turvan ja kehittymismahdollisuudet yrityksessä. Palkkaus on perus kuukausipalkka ja provisio myynneistä, keskimäärin työntekijät tienaavat 3500-5000 €/kk:ssa.

Ota minuun yhteyttä ja keskustellaan paikasta lisää. Yhteystietoni ovat: Mira Romakkaniemi, puh. 0407495749, mira@citywork.fi .