(Poistunut julkaisusta)

Alue-edustaja
All-Rounders Cleaning Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.3.2019

All-Rounders Group palvelee asiakkaita logistiikan, siivouksen ja henkilöstövuokrauksen liiketoiminta-alueilla. Konsernin liikevaihto vuonna 2018 oli 7,5 miljoonaa euroa ja työllistämme 200 alansa ammattilaista.   


Etsimme nyt ALUE-EDUSTAJIA tukemaan siivousliiketoiminnan voimakasta kasvua Pirkanmaan ja Varsinais-Suomen alueella. Etsimällämme henkilöllä on jo aiempaa kokemusta palveluiden myynnistä. Alue-edustaja kartoittaa ja ymmärtää asiakkaiden tarpeet, ja räätälöi heille yksilöllisen ratkaisun monipuolisesta palvelukokonaisuudestamme. Tulet kohtaamaan työssäsi hyvin erilaisia ihmisiä, minkä takia tylsää ei tule olemaan!

 

Oletko sinä tiimimme seuraava vahvistus? Motivoidut myynnillisistä tehtävistä ja olet tulosorientoitunut, aktiivinen ja systemaattinen. Pystyt työskentelemään itsenäisesti kaikkien asiakkuuden hoitoon liittyvien tehtävien parissa, ja viet asiat loppuun saakka laadukkaasti. Olet hyvä tunnistamaan mahdolliset myyntitilaisuudet, ja tartut niihin hanakasti. Koet tärkeiksi ja omaksesi arvomme, jotka ovat dynaamisuus, jatkuva kehittyminen ja kannattavuus.Voit olla kokenut konkari tai vain tuoreempi tulokas alalla: ratkaisevinta on asenteesi ja jatkuva halu kehittyä ja oppia uutta. Meillä on hiottu koulutusprosessi, jonka ansiosta pääset nopeasti hyvään vauhtiin. Esimiehesi ja koko muu organisaatio antavat sinulle jatkuvaa tukea ja eväitä tehtävässä menestymiseen. Saat tietysti myös laadukkaat työvälineet myyntityötä sujuvoittamaan. Tarjoamme työntekijöillemme useita mahdollisuuksia uralla etenemiseen ja kehittymiseen: meillä voit rakentaa itsellesi juuri sinulle sopivan urapolun urallasi niin pitkälle kuin tahdot.

 

 

TOP 3 valintakriteerimme: 

 

  • Olet aktiivinen ja tuloshakuinen ja sinulla on intohimoinen asenne asiakastyöskentelyyn
  • Sinulla on jo jonkin verran kokemusta myyntitehtävistä ja palveluiden myymisestä
  • Sinulla on erinomaiset kommunikointi- ja neuvottelutaidot 

 

Tarjoamme:

  • Mielenkiintoisen ja tärkeän työn mahtavassa porukassa
  • Kannustavan provisiopohjaisen palkkausmallin, johon sisältyy kilpailukykyinen pohjapalkka 2500€/kk ja 3% toteutuneista sopimuksen liikevaihdosta. 
  • Mahdollisuuden edustusluokan työautoon tai oman auton käyttökorvausta vastaan

 

Viimeinen hakupäivä 31.03.2019