(Poistunut julkaisusta)

Alue-edustaja - Lahti, Tampere, Helsinki
Olsa Ay

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.11.2018
Olsa Ay on Lahdessa sijaitseva puunjalostus- ja puusepänteollisuuteen keskittynyt laite- ja palvelutoimittaja. Toimimme yhteistyössä laadukkaiden ja oman alansa ehdottomassa kärjessä toimivien eurooppalaisten laitevalmistajien kanssa. Valikoimastamme löytyvät niin yksittäiskoneet kuin laitekokonaisuudet puuntyöstöön, pinnankäsittelyyn, purunpoistoon, murskaukseen ja briketöintiin. Tarjoamme laitetoimituksien lisäksi myös huolto- terä- ja koulutuspalvelut yli 30 vuoden kokemuksella.
Etsimme asiakasyrityksellemme Olsa Ay:lle alue-edustajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Työtehtäviisi kuuluu aktiivinen uusasiakashankinta. Soitat ja sovit itsellesi asiakastapaamisia eri puolelle Suomea. Kartoitat asiakkaan tarpeita ja räätälöit yhdessä ulkomaisten yhteistyökumppaneiden kanssa asiakkaalle parhaat ratkaisut. Asiakaskuntasi koostuu alan yrittäjistä ja päättäjistä. Työ on liikkuvaa ja edellyttää ajokorttia ja omaa autoa. Olsa Ay:n pääkonttori sijaitsee Lahdessa, jossa vierailet kerran kahdessa viikossa. 
Työntekijänä olet aktiivinen ja myyntihenkinen sekä kykenet itsenäiseen työskentelyyn. Tulet toimeen erilaisten ihmisten kanssa ja omaat hyvät vuorovaikutustaidot. 

Toivomme sinulta aiempaa kokemusta ratkaisumyynnistä ja teknistä ymmärrystä myytävistä ratkaisuista. Lisäksi odotamme sinulta sujuvaa englannin kielen taitoa. Eduksesi katsomme ruotsin kielen taidon ja puualan tai kaupallisen alan koulutuksen.

Tarjoamme sinulle itsenäisen ja mielenkiintoisen tehtävän, jossa pääset kehittymään alan asiantuntijaksi. 

Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan henkilöstökonsultti Riina Erkkilä, puh. 050 409 0174 / etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi

Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 21.11.2018 mennessä osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi