(Poistunut julkaisusta)

Alue-edustaja, Keski-Suomi
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.11.2018

Motivoidutko työssäsi tuloksista? Koetko myyntityön omaksesi? Mikäli vastasit myöntävästi, saatat olla askeleen lähempänä työpaikkaasi myynnin parissa.

Etsimme nyt asiakkaallemme Prima-rakentajat Oy:lle aktiivista ALUE-EDUSTAJAA Keski-Suomen alueelle.

Tehtävänäsi on hankkia kuluttajapuolen asiakkaita ja edustaa asiakkaamme monipuolisia rakentamispalveluja. Tarpeet liittyvät omakotitalojen saneerauksiin aina kattoremonteista ulkoverhouksiin, kattaen kaikki talojen ulkopinnat. Tässä tehtävässä sinun tulee erityisesti nauttia asiakaskohtaamisista, sillä tehtävä on pääsääntöisesti suoramyyntiä kuluttaja-asiakkaille. Toimenkuvaasi kuuluu uusien asiakkaiden hankinta ja asiakassuhteiden pitkäjänteinen hoito.

Työskentelyotteeltasi olet aktiivinen ja oma-aloitteinen. Persoonana helposti lähestyttävä ja luottamusta herättävä, saat olemuksellasi aikaan mukavan ilmapiirin. Sinulle on jo kertynyt myyntikokemusta alalta. Sinulla on taito nähdä asiakkaan tarpeet, kartoittaa ne huolella ja viedä myyntityö loppuun asti. Olet valmis matkustamaan Keski-Suomen alueella ja käytössäsi on oma auto.

Palkkaus on täysin kiinni omasta työpanoksestasi, Sinä määrität itse tulotasosi. Palkkausjärjestelmä on neuvoteltavissa joko provisio tai pohjapalkka +provisio systeemillä. Yrityksen pääpaikka on Keski-Suomessa. Voit halutessasi tehdä työtä myös oman toiminimen kautta. Suureksi eduksi katsotaan rakennusalan aiempi kokemus, tämä ei kuitenkaan ole välttämätöntä, sillä tehtävään annetaan kattava perehdytys.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden vakituiseen työhön, hyvän työnantajan tuen ja laajan tuotevalikoiman, sekä erinomaiset työkalut myynnin tekemiseen.

Kiinnostuitko? Lähetä pikaisesti vapaamuotoinen hakemuksesi ja palkkatoiveesi oheisen linkin kautta, sillä haastattelemme hakijoita jo haun aikana. Hyppää rohkeasti mukaan arvostettuun myyntitiimiin!

Kyseessä on rekrytointitoimeksianto, joten valittu henkilö työllistyy suoraan asiakasyrityksen palkkalistoille tai sovittaessa toiminimen kautta.

Vastaamme kaikkiin tiedusteluihin ja kerromme lisää tarvittaessa. Yhteydenotot: henkilöstökonsultti, Miia Tarvainen, p. 050 3623984 / miia.tarvainen@personalhuset-sg.com


Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Kattavat työntekijäprofiilit sekä työssä tarvittavien taitojen arviointi varmistavat, että oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Me Personalhusetilla teemme arjesta sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta. www.personalhuset.fi