(Poistunut julkaisusta)

Alttolaulaja
Suomen kansallisooppera ja -baletti

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.4.2019

Suomen kansallisooppera ja -baletti sr hakee

ALTTOLAULAJIA
kolmeen toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen 5.8.2019 alkaen sekä yhteen määräaikaiseen työsuhteeseen.

Toimit oopperalaulajana Suomen kansallisoopperan ja -baletin lauluosastolla. Tehtäviisi kuuluvat näytäntökaudesta riippuen sekä kuoro- että solistitehtävät tai pelkästään kuoro- tai solistitehtävät, yleisötyön tilaisuuksissa esiintyminen sekä avustajatehtävät. Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haasteellisen työtehtävän ainutlaatuisessa kulttuurilaitoksessa.

Palkkaus ja työehdot määräytyvät Suomen Kansallisoopperan oopperalaulajia koskevan työehtosopimuksen mukaan. Lähtöpalkka on 2.603,38 euroa kuukaudessa. Lisäksi näytännöistä maksetaan näytöskorvaus 74,94 e ja solistisesta tehtävästä solistikorvaus.

Pyydämme sinua jättämään hakemuksesi viimeistään pe 10.5.2019 Kansallisoopperan ja -baletin internet-sivuilla (www.oopperabaletti.fi) olevaan sähköiseen rekrytointijärjestelmään.

Esikarsinnan jälkeen kutsumme osan hakijoista koelauluun, joka järjestetään Suomen kansallisoopperassa ja –baletissa tiistaina 4.6.2019 klo 11 alkaen.
Koelaulussa sinun tulee esittää ensimmäisellä kierroksella jokin vapaavalintainen ooppera-aaria. Toiselle kierrokselle edenneiden tulee esittää suomenkielinen, pianosäestyksellinen laulu, kahden oktaavin asteikko ja ensemble-tehtävä, joka lähetetään sähköpostilla hakijoille hakuajan umpeuduttua. Tämän lisäksi harjoitat kuoromestarin kanssa koelaulussa annettavan tehtävän ja ohjausassistentin kanssa koreografisen tehtävän.

Koelaulussa säestää oopperan pianisti ja oman pianistin käyttäminen on mahdollista.

Lauluosaston koordinaattori Eija-Riitta Aakio antaa tehtävästä lisätietoja, puh. 050 3440 370, eija-riitta.aakio@opera.fi