Aloittelevia vihertyöntekijöitä, kausityö
WorkPower Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 6.4.2021

Hei! Etsimme asiakasyrityksellemme kesä- ja syyskaudelle vaihteleviin kohteisiin Helsinkiin reippaita ja omatoimisia aloittelevia vihertyöntekijöitä. Työt alkavat sopimuksen mukaan sopivien henkilöiden löydyttyä!

Työnkuva:
Työ pitää sisällään erilaisia avustavia vihertöitä sekä viheralueiden kunnosta ja siisteydestä huolehtimista. Työhösi voi kuulua mm. risujen keräämistä sekä lehtien haravointia. 

Edellytämme hakijalta:
Edellytämme hakijalta ennen kaikkea reipasta ja positiivista asennetta sekä intoa tarttua kaikkiin työtehtäviin tarmokkaasti. Työ on fyysistä ulkotyötä, joten säänkestävä asenne sekä hyvä fyysinen kunto ovat tärkeitä työssä menestymisen kannalta. Aiempi kokemus vihertöistä ei ole välttämätöntä, vaan työssä asenne ratkaisee! Edellytämme voimassa olevaa työturvallisuuskorttia, täysi-ikäisyyttä sekä suullista suomen kielen taitoa. Ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus ovat plussaa, sillä työkohteet voivat olla vaihtelevia. 

Tarjoamme sinulle:
Tarjoamme sinulle mukavan työn, jossa saat raitista ilmaa sekä arvokasta työkokemusta. Palkkaus määräytyy Infra-alan TES:n ja kokemuksesi mukaisesti. Lisäksi saat meiltä kestävät ja mukavat työvaatteet koko työsuhteesi ajalle. Välittävä ja sydämellinen HR-tiimimme on aina sinun tukena. 

Työt alkavat sopimuksen mukaan, joten jätä hakemuksesi jo tänään!

Lisätietoja tarvittaessa:
HR Trainee Vilma Kauppala
vilma.kauppala@workpower.fi

Avainsanat: viherrakentaminen, vihertyöt, viherrakentaja, vihertyöntekijä, rakennusala, Helsinki

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1441600
  • Tehtäväalue: Rakennusala
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 9.5.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Uusimaa, Espoo, Helsinki, Vantaa, Espoo, Helsinki, Kauniainen, Vantaa