(Poistunut julkaisusta)

Aloittelevia rakennusmestareita (Kesätyö)
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.1.2018

Tehtävän kuvaus:

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin. Olemme mukanasi kaikissa elämäsi vaiheissa ja pyrimme siihen, että sinulla on työpaikka, jossa viihdyt. Meille työnantajana vastuullisuus merkitsee siten työntekijöistämme huolehtimista, josta kertoo myös vuosittaisen työtyytyväisyyskyselymme tulokset, jossa yli 96% työntekijöistämme suosittelee meitä sekä rekrytoijana että työnantajana.

Haemme asiakasyrityksellemme rakennusmestareita kesätöihin rakennuskohteisiin Pirkanmaalle. Sinulla voi olla uudis- tai saneerauspuolen kokemusta tai kokemusta näistä molemmista.

Toivomme, että olet jo valmistunut rakennusmestariksi tai opiskelet alaa. Edellytämme aiempaa rakennusalan työkokemusta, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä vastuullista ja ahkeraa työotetta.

Päätoimenkuvaasi kuuluu huolehtia, että rakennustyömaa etenee aikataulun mukaisesti.

Edellytämme työturvallisuuskorttia. Oma auto on eduksi.

Tarjoamme haastavan työtehtävän ja erinomaisen mahdollisuuden menestyä rakennusalan ammattilaisena. Saat itsenäisen ja vastuullisen työn sekä ammattitaitoisen yrityksen taustatuen.

Työsuhteen kesto voi vaihdella, joten kerrothan käytettävyydestäsi hakemuksessasi; milloin voisit aloittaa ja mihin asti olet valmis työskentelemään.

Laitathan työhakemuksesi sähköisen hakujärjestelmämme kautta osoitteessa www.nordic.fi ja kerro samalla osaamisestasi, työtaustastasi sekä käytettävyydestäsi.

Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.