(Poistunut julkaisusta)

Aloittelevia koneistajia
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.5.2018

Tehtävän kuvaus:

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin. Olemme mukanasi kaikissa elämäsi vaiheissa ja pyrimme siihen, että sinulla on työpaikka, jossa viihdyt. Meille työnantajana vastuullisuus merkitsee siten työntekijöistämme huolehtimista, josta kertoo myös vuosittaisen työtyytyväisyyskyselymme tulokset, jossa yli 96% työntekijöistämme suosittelee meitä sekä rekrytoijana että työnantajana.


Haemme asiakasyrityksellemme nyt aloittelevia koneistajia. Tehtävässä on mahdollisuus päästä oppimaan ja kehittämään omaa ammattitaitoaan työskentelemällä alansa johtavassa yrityksessä yhdessä kokeneempien koneistajien kanssa.

Edellytykset:

Toivomme hakijoilta koneistuksen perustaitoja. Voit olla esimerkiksi juuri valmistumassa koneistajaksi tai olet jo jonkin aikaa työskennellyt alalla. Kaikki työkokemus metallialalta tukee tehtävässä menestymistä ja esimerkiksi koulun työharjoittelut katsotaan eduksi. Tärkeintä on kuitenkin motivaatio työtä kohtaan, reipas asenne ja aito kiinnostus alaa kohtaan. Asiakkaamme tarjoaa työsuhteen alussa kattavan perehdytyksen.

Lisätietoja:

Työpaikan sijainnin vuoksia valituilla henkilöillä tulee olla oma auto käytössä. Työ on vuorotyötä.
Työt kestävät ainakin vuoden 2018 loppuun asti ja jatko on myös tämän jälkeen mahdollista.

Mikäli olet hakemamme henkilö ja haluat päästä kehittämään koneistustaitojasi ammattilaisten parissa, niin täytä hakemuslomake hakujärjestelmämme kautta. Työt alkavat heti ja paikat täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä.


Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.